Gratis Masterclass

Ongegeneerd je grenzen aangeven

Je bent aangemeld!

In deze masterclass laat ik zien hoe je ongegeneerd je grenzen aangeeft, inclusief praktische voorbeelden. Let op! Er is geen replay beschikbaar. Zet de datum in je agenda en zorg dat er erbij bent. Er vindt namelijk geen verandering plaats als je geen actie onderneemt.

Je ontvangt binnen 5 minuten een e-mail met een bevestiging van je inschrijving. Check ook je spam, het komt wel eens voor dat de mail daarin belandt. Geen e-mail? Neem dan contact op met info@terravoice.nl

Maar wacht even – want ik heb nóg iets waardevols voor je. 

Hoe fijn zou het zijn als je nu al de 1e stap zet om beter en assertiever je grenzen aan te geven en je ruimte in te nemen? Zodat je nu al dichter bij jezelf staat, in je hart, en beter voor jezelf zorgt?  

Lees even verder want ik heb wat bijzonders voor je…

Een krachtige geleide meditatie +  prachtige e-book “6 tips om vandaag nog beter je grenzen aan te kunnen geven”.

Het e-book “6 tips om vandaag al beter je grenzen aan te kunnen geven”. Deze tips helpen je direct om beter voor jezelf te zorgen en de ruimte in te nemen die jij verdient.

De meditatie Innerlijke leiding helpt je om weer thuis te komen bij je ECHTE  zelf. Je maakt contact met je innerlijke leiding en opent je voor je eigen innerlijk stem, jouw intuïtie, zodat je beter weet wat je WEL wilt en je makkelijker vanuit je hart met de ander gaat communiceren.

Hoe vaker je de meditatie herhaalt, hoe meer zelfvertrouwen je krijgt. Je krijgt meer energie en bent opgewekter.

Een spannende vergadering? Een lastig gesprek? Moeite om bij bepaalde mensen bij jezelf te blijven? Met deze krachtige en effectieve meditatie heb jij – op je telefoon – altijd jouw welzijnsmedicijn op zak: een medicijn met alleen maar positieve bijwerkingen 😊

Download nu voor maar € 15,- En geef vanuit je hart ongegeneerd je grenzen aan.

Freedom is being you
without anyone’s permission