Wie ben ik

Deskundig ervaren holistisch therapeut

Mijn naam is Gelinde Hengst en ik ben holistisch therapeut/sjamaan/coach/ healer/trainer/inspirator. Ik ben in 1972 geboren en trotse moeder van 2 zonen.
Als kind was ik al gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en de zin van het leven.  Als 11-jarige nam mijn moeder me elke maand mee naar spiritueel georiënteerde lezingen en verslond ik boeken over deze onderwerpen. Ook begon ik toen al met zangles en met een fanatieke weg om hier in uit te blinken. Ik was het ‘zwarte schaap’ in de familie en had zo mijn eigen kijk op de dingen. Daar ik als kind HSP en paranormale gaven had, was ik vroeg vertrouwenspersoon voor volwassenen. De schaduwkant hiervan was dat ik nooit echt het onbevangene van een kind kon ervaren omdat ik zo goed aanvoelde wat ervan me verwacht werd en verantwoordelijkheden ging dragen die niet bij mij als kind thuis hoorden.

Ik groeide op in een ondernemersfamilie en werd naast een spirituele kant ook uitgedaagd mijn eigen talent en leiderschap in te gaan nemen, alleen werd dit vooral meegegeven in de vorm waar je aan dient te voldoen en niet om vanuit mijn eigenheid aanwezig te mogen zijn.

De lichtwerker in mij wilde intuïtief alles graag op haar eigen manier doen, maar mijn chronische gevoel van ‘niet goed genoeg te zijn’, maakte dat ik mijn weg naar thuiskomen in mezelf via een lange weg van presteren, overleven, verkrampen, eenzaamheid door gemis aan gelijkgestemdheid en vele fysieke klachten heb gelopen.

Toen ik 18 jaar was vertrok ik voor 4 jaar naar Italië, Frankrijk en de VS om daar op hoog niveau klassieke zang te studeren, te werken en de taal te leren. Toen ik terug kwam was ik het presteren zo beu en het constant vanuit faalangst te leven dat ik een jaar niks meer met mijn stem heb gedaan. Toen ik 23 was kwam de studie muziektherapie op mijn pad waar mijn muzikale talent en aanvoelen wat de ander nodig heeft samen vielen. Ik ben afgestudeerd in het therapeutisch werken met de stem en heb daarna nog een berg aan opleidingen gevolgd omdat ik altijd de nieuwsgierigheid heb om meer en meer te leren en het beste uit mezelf, mijn werk en mijn cliënten te halen.

In 2000 startte ik mijn praktijk Terra Voice en in 2003 richtte ik de Opleiding Holistische Stemtherapie op, later Terra Voice Opleiding helend werken vanuit stem, dans en theater.

Omdat ik veelzijdiger als holistisch therapeut wilde kunnen werken heb ik me met veel plezier gestort op andere opleidingen en methodes zoals intuïtieve ontwikkeling, healing, reading, familieopstelling, integrale EMDR, EFT, stemvorkpunctuur, Psych-K, Acces Bars, EmotieCoaching,  hynotherapie, Pijn Reset Methode, Business coaching en vele off- en online cursussen.

holistisch therapeut

In 2020 heb ik de Terra Voice Academy – Manifesteer jouw droomleven online programma (kernCreator Zijn) opgericht, waar jij uit je aangeleerde verhaal  leert stappen via de beste therapeutische methodes, persoonlijke & spirituele ontwikkeling en werken vanuit ‘the law of Attraction.

In 2021 heb ik Terra Voice – Happy Mindset Coaching ontwikkeld.
Een 1 op 1 totaalaanpak coachingreis die je leven zal veranderen naar de persoon die je werkelijk AUTHENTIEK van binnenuit bent! Wees ongeneerd jezelf, vitaal, gezond en in verbinding met je ware zelf.

Ik werk als holistisch therapeut vanuit mijn innerlijk leiding, stem me af op mijn Goddelijke Zelf en ontmoet jou als je daar klaar voor bent vanuit een liefdevolle aanwezigheid.
Mijn kracht is om met empathie en humor het meest ongemakkelijke in jou toch ontspannen aan het daglicht te brengen, zodat het kan worden opgelost en verwerkt. Zodat jij weer VRIJ en krachtig je authentieke ik bent en durft te zijn.

.

.

.

holistisch therapeut

Heart Song

Het gele beeldmerk in mijn logo is een Zibu Angelic Symbol met de betekenis ‘Heart Song’.

  • verwijdert de muren die je om je hart hebt gebouwd
  • het is tijd om de zelfopleggende beperking los te laten die een barrière voor je was

AFFIRMATIE

Ik laat alle beperkingen los en laat mijn hart zijn authentieke lied zingen.

Freedom
is being you
without anyone’s permission

Gelinde Hengst - Terra Voice Total Healing - Banner

Freedom
is being you
without anyone’s permission