Terra Voice

Happy Mindset Coaching

Sta vol zelfvertrouwen, zelfliefde, innerlijk geluk, gezond en assertief in het leven.

Leef vanuit je hart en soulmissie.

Terra Voice Happy Mindset Coaching

Als ambitieuze vrouwelijke professional kan je het gevoel hebben dat iets in jouw leven je tegenhoudt. Ervaar jij jezelf regelmatig als een wandelend hoofd?
Kom je hierdoor onvoldoende bij je eigen behoeftes en gevoelens wat jezelf echt wilt?
Vind jij het lastig om je grenzen aan te geven en is eigenlijk alles wat je doet nooit goed genoeg?
Voel jij je regelmatig eenzaam of er niet helemaal bij horen?
Misschien heb jij veel meegemaakt in je leven dan kan het lastig zijn om dit allemaal alleen te verwerken.
Of zijn het vooral al die taken die je elke dag hebt te doen waardoor jij je overal tekort voelt schieten en moe met hoge adem, jezelf de dag door heen sleept?

Happy Mindset Coaching ondersteunt jou liefdevol om de vrijheid in te gaan nemen voor wie jij van binnenuit werkelijk bent. Je gaat leren om in plaats van in de stressmodus te schieten vanuit ontspanning in elke situatie aanwezig te zijn.
Het leven is te kort en te waardevol om niet happy en in eindeloze interne drama’s, conflicten en fysieke pijnen te blijven hangen. Het wordt tijd dat jij in je eigen unieke innerlijke power gaat staan.

Hoe zou het zijn als jij je gezien, gehoord en gewaardeerd gaat voelen in jouw leven om wie jij bent. Precies zoals jij ontworpen bent.
Dit begint met een happy mindset. Via een coaching reis op maat ga jij bewust worden van jouw energielekken. Je gaat vreugdevoller, gezonder, energievoller, stevig in je schoenen staan.

Holistische coaching

Elke ervaring in het leven is een ontmoeting met jezelf. Happy Mindset Coaching geeft jou de regie terug over jouw leven zodat jij vervult, gezond en vitaal in het leven komt te staan. Je gaat mensen aantrekken die in jouw leven kloppen. Met gemak wordt jij een super dirigent over jouw leven waarbij je opmerkt dat opeens ‘anderen’ dingen voor jou beginnen te doen. Kansen en mogelijkheden verschijnen in flow en plezier op jouw levenspad. Want als jij je mindset hebt leren afstemmen op je volmaakte zelf, gaat de deur van het leven in overvloed en blakende gezondheid voor jou open.

Ben JIJ er klaar voor om een streep te zetten door je fysieke (pijn)klachten zodat niks jou meer tegenhoudt om impact op je werk en in het leven te hebben?
Heb jij genoeg van al die angst gedachten over je leven en wil je vanuit innerlijke rust je dag vormgeven?
Wil jij weer energie hebben om te gaan doen wat jij wilt?
Is het nu tijd om afscheid te gaan nemen van nare gebeurtenissen/ trauma(s) die jouw leven beheersen?

Wil je weer voelen wat je zelf wilt en leven vanuit zelfvertrouwen?

Ben je bereid om je negatieve geloofssysteem te gaan resetten naar eigenwaarde en zelfrespect?
Wil je emotionele blokkades en onderdrukte emoties nu opruimen zodat je in elke situatie in balans adequaat kan handelen?
Sta je open om mogelijke saboterende familiepatronen en generatie overdracht te herprogrammeren zodat jij en je kinderen voluit kunnen leven?
Wil je begeleiding om je hersengolven en zenuwstelsel tot rust en in balans te brengen zodat je niet meer zo overprikkeld hoeft te zijn?
Wil je leren om op een gezonde manier te leven via voeding, innerlijke balans en heldere levensdoelen?
Wil jij contact maken met je innerlijke leiding en leren om vanuit ‘the law of attraction’ je leven positief vorm te geven?

Dan is Happy Mindset Coaching wat voor jou!

Hoe ziet Happy Mindset Coaching eruit?

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 min via Zoom zodat we helder kunnen maken wat ik voor jouw heling of/en groeiproces zou kunnen betekenen.

Wat vraagt dit holistisch coachtraject van jou?

Een ‘positieve’ open mind.
Je coachbaar opstellen.
Willen ontdekken hoe je je grenzen kan verleggen.
Eigen verantwoordelijkheid nemen voor jouw proces.
Investering in tijd & geld

Wat ontvang je van mij?

Tijdens een periode van 3 á 6 maanden (afhankelijk van wat jij nodig hebt) sta ik aan je zijde als je persoonlijke therapeut/sjamaan/coach. Je ontvangt Happy Mindset Coaching sessies, tussentijdse ondersteuning op maat via WhatsApp en o.a. een Happy Mindset Werkboek voor inzicht in je eigen proces.

Door middel van een totaal aanpak op maat begeleid ik je om van niet werkende gewoontes, onbewuste blokkades en saboterende gedachtes naar een happy mindset te gaan. Je gaat hierdoor krachtig, in je eigen talent staan. Je weet wat je wilt en gaat dat ook werkelijk neerzetten in je leven. Je voelt je gezond, tevreden en stabiel in het leven staan.

Ben jij klaar met je onzekerheid, fysieke klachten, gebrek aan energie, niet weten wat je echt wilt, dat malende hoofd, uitstelgedrag of autoriteitsconflicten? Wil jij je nu dat droomleven gaan leven waar je ergens van binnen weet dat het in je zit? Wil jij vanuit een happy mind gaan leven zodat het volmaakte leven voor jou, moeiteloos als van zelf op je pad komt?
Maak dan een afspraak voor een happy gratis kennismakingsgesprek.  Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

holistische coaching

Methodes waar o.a. mee wordt gewerkt tijdens Happy Mindset Coaching:

Psych-K (negatieve overtuigingen onderbewuste opruimen),  integrale EMDR (trauma therapie), EFT (Emotion Freedom Techniek), Vaktherapie (muziektherapie), familieopstelling, Terra Voice-methode (holistische stemtherapie), law of attraction, EmotieCoaching, Work (gedachten onderzoek), Acces Bars, Mind & Body coaching, Healing & Reading, hypnotherapie, Pijn Reset Methode (PRM), Energy medicine, Sjamanisme, Mindfulness.

Klachten die we o.a. aanpakken tijdens Happy Mindset Coaching

E

Vrij van fysieke pijn, fibromyalgie, solk

E

Relatieproblemen

E

Conflicten op je werk, loopbaancoaching

E

Trauma-/rouwverwerking

E

Herstel van een narcistische relatie

E

Burn-out

E

Depressie

E

HSP-gerelateerde klachten

E

(Faal)angst, piekeren, negatief zelfbeeld, saboterende gedachten

E

Leven vanuit je hart, soulmissie en inner calling.
The next level in je persoonlijke ontwikkeling

Visie Happy Mindset Coaching

Elke klacht begint bij een verhaal wat niet is gehoord of verwerkt.

Onderdrukte emoties zoals woede, angst, verdriet en schaamte zijn meestal de oorzaak van fysieke en mentale klachten.
Soms draag je pijn bij je die al generaties lang is doorgegeven.
Negatief denken heb je aangeleerd en kun je herprogrammeren.
Pijn is een healing signal – vervormde levensenergie die zich in jouw lijf heeft vastgezet en vraagt om begrepen en en vervolgens losgelaten te worden
.

Ben jij er klaar voor om aan een bevrijd leven te beginnen?
Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek voor Happy Mindset Coaching.

Sterke mensen zijn bereid aan zichzelf te werken
zodat ze de mooiste versie kunnen worden die ze werkelijk zijn!

Gelinde Hengst

Therapeut – Sjamaan – Coach – Healer – Trainer

Mijn clienten zeggen het volgende over mij:
Liefdevolle aanwezigheid, respectvol, bezield, deskundig, to the point, krachtige persoonlijkheid, enthousiast, kan helemaal mezelf zijn.

“Ik voelde me meteen begrepen, Ik hoefde maar weinig te vertellen, Gelinde had meteen door wat er werkelijk aan de hand was. Ze is direct en soms confronterend maar met zoveel humor erbij dat de pijnlijkste dingen op een luchtige manier werden getransformeerd.”

Ik voel me opnieuw geboren in liefde en helderheid.

Het Happy Mindset Coaching traject was het grootste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven. Het heeft mij geholpen om oude patronen, onzekerheden en overtuigingen los te laten, door middel van de prachtige combinatie van bewustwording en transformatie. Met de expertise, afstemming en secuurheid van Gelinde, kon ik diep afdalen in mezelf. En opruimen wat voor mij nog in de weg stond om vanuit mijn hart te kunnen leven. Ik voel me opnieuw geboren in liefde en helderheid. Dank hiervoor!

- Anneke Biesta -

Een heel fijne en goede therapeut!

Een heel fijne en goede therapeut! Gelinde heeft een zeer breed spectrum aan ervaring en tools die ze kan inzetten, zodat ik altijd ervaar dat, waar het ook over gaat, het altijd "spot on" is en ik er goed mee verder kan. Wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is, naast haar vakkundigheid, is haar authenticiteit en vooral integriteit. Je kunt er van op aan dat je op de best mogelijke manier verder komt op je eigen pad, als je naar Gelinde gaat.

- Sandra Zwerver -

Ik vind het knap hoe je steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast.

"Ik ben ontzettend dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ze heeft mij veel gebracht! Van het (h)erkennen van (oude) pijn en verdriet, mijn patronen inzien en doorbreken, leren loslaten, negatieve overtuigingen ombuigen, mijn energie laten stromen, emoties voelen en in mijn kracht komen. Ik vind het knap hoe zij steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast. Wat mij betreft is dat uniek en haar absolute kracht, waardoor ze écht de kern raakt en mensen verder helpt. Wat ik zelf ook fijn vond is dat je niet altijd hoeft te praten. Juist niet. Voel maar, laat maar, onderga en sta open. Naast een hoop mooie sessies vond ik ze vaak ook spannend, vloeide er tranen of vond ik ze soms ook stom of teleurstellend. Altijd bracht het toch weer dat wat ik nodig had. Ik heb Gelinde aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden (o.a. mijn moeder) en allemaal zijn ze blij dat ze naar haar toe zijn gegaan. Als je jezelf een leven gunt waarbij je kunt zijn wie je bent, leeft vanuit je hart en sterk in je schoenen staat, gun jezelf dan Gelinde als reisleider. Dat is een groot cadeau."

- Leonie -

Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde

"Ik kwam bij Gelinde in een periode met voortdurende angsten en energietekort. Maar ook met een intuïtie dat ik vanuit een andere bron zou kunnen leven. In die dubbelheid van nood en verlangen vertrouwde ik op het vinden van de juiste therapeute. Bij Gelinde resoneert mijn verlangen en in haar praktijk en begeleiding ervaar ik de liefdevolle uitnodiging om me in al mijn kwetsbaarheid en weerstanden toe te vertrouwen. Haar begeleiding is concreet en direct, soms confronterend of voor mij nog niet te vatten, maar ik voel de oprechte betrokkenheid en ook de doorleefdheid. Het leert me mezelf te laten zien en uit te drukken in wie ik nu ben en me minder zorgen te maken over of ik het wel goed doe. Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde. En het mooiste is, ieder moment kan ik weer opnieuw kiezen voor mijn innerlijke bron en bezieling die nooit zal opdrogen! Kernkwaliteiten van Gelinde: helderheid, doortastendheid, toegewijd-zijn (dat ieders licht tot zijn recht komt en kan stralen)."

- Erna -

Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit

"De KernCreator opleiding, de prayers en alles wat ik heb geleerd hebben mij erg geholpen om in mijn kracht en uit de slachtofferrol te blijven.
De opleiding heeft me erg geholpen verbinding te maken met mijn eigen kracht en daar ook te blijven, wat er om me heen ook gebeurt. En als ik toch even van slag ben, kom ik veel sneller en makkelijker terug bij mezelf. Ik voel me steviger en ben me bewust dat ik zelf creëer hoe ik iets ervaar, dat geeft me zoveel ruimte om energie te steken in dat waar ik wel voor kies.
Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit en neemt je mee door de verschillende lagen heen naar het pijnpunt toe om samen de angel eruit te halen. Gelinde heeft heel veel ervaring en tools waardoor je makkelijk kunt schakelen als er iets anders of aanvullend nodig is. Wat je aanbiedt heb je zelf doorleefd en dat voelt stevig en zuiver."

- Carry -

Een bevrijdende ervaring

“In therapie gaan is actueel en modern. Je kan er openlijk over praten. Maar om een aanpak te vinden, die bij je past, moet je soms een goede tip krijgen. Die kreeg ik van een psychiater, die mij jaren geleden een stuk inzicht gaf en nu zei: maak eens een afspraak met Gelinde Hengst. Via haar stemtherapie kwamen lang weggestopte emoties los. Ik kreeg weer lucht om daarna allerlei problemen onder ogen te zien. Na het losmaken confronteerde zij mij met zaken die ik aan kon pakken. Toen werd het een combinatie van klanken en praten.
De aanpak van Gelinde Hengst werd voor mij een bevrijdende ervaring.”

- Gertjan -

Direct op mijn gemak bij Gelinde

“Vanaf het begin voelde ik me tijdens de reading op mijn gemak bij Gelinde. Ze heeft me dingen verteld die me enorm raakte, omdat het precies die dingen zijn waar ik nu mee bezig ben. Het heeft mijn ogen geopend wat ik eigenlijk al wist maar niets mee deed. Daar ga ik nu aan werken. Ik ben heel blij met de reading en met Gelinde. Bedankt!”

- Jacqueline -

Ik kan nu beter voor mezelf opkomen

"Lieve Gelinde, ik vond het heel fijn om bij jou in therapie te zijn. Ik heb echt heel veel geleerd en ook heel veel profijt van gehad. Ik kan nu beter voor mezelf opkomen en ook zeggen wat ik op mijn hart heb. Daarvoor dank.”

- Ivy -

Ik ben een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden

"Mijn man zag me na 25 jaar huwelijk veranderen en werd steeds nieuwsgieriger wat ik daar eigenlijk bij Gelinde deed. Sinds de PSYCH-K sessies ben ik een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden. De relatie met mijzelf is veranderd van een negatief zelfbeeld en altijd piekeren over wat een ander vindt naar mezelf waarderen om wie ik ben. Ik ben enorm dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ik kan voor het eerst in mijn leven voluit zeggen dat het goed met me gaat!"

- Meta -

Je geeft het vertrouwen ‘that ain’t no mountain high enough’

Bij de KernCreator Opleiding heb ik echt mogen leren om te gaan staan voor de veelkleurige, gelaagde persoon die ik ben. Hoe ik mij mag afstemmen op mijn innerbeeing en hoe ik elke keer weer mag inchecken bij mezelf. Hoe ik mij in een alsmaar veranderende wereld mag afstemmen op mijn innerlijke stem en zo goed kan voelen wat passend is voor mij.
Gelinde is heel helder in haar vraagstellingen, kan je goed spiegelen en geeft je het vertrouwen 'that ain't no mountain high enough', er is altijd een manier.

- Jopke -