Gratis Masterclass

Herstel van een Narcistische Opvoeding en/of Relatie
Direct aanmelden

Een relatie met een narcist breekt je eigenwaarde als mens in kleine stapjes.

In het begin kan de relatie met een narcist bijzonder lijken, want zij weten heel goed in te spelen op jouw behoeftes en verlangens. Ze zijn vaak charmant en willen het jou naar je zin maken.

Totdat je bijvoorbeeld kinderen met hen hebt of op een andere manier afhankelijk van hen bent geworden, dan komt de ware aard naar boven.

Het framen, schamen, de waarheid verdraaien en jou altijd de schuld geven van alles wat er gebeurt maakt dat je steeds meer aan jezelf kan gaan twijfelen en echt het gevoel kan krijgen dat jij de foute persoon bent.

Dit is ook wat ze willen; jou schuldig en fout laten voelen zodat zij met hun gedrag weg kunnen komen. Ze weten de feiten zo in de war te brengen dat wat zij doen opeens jouw schuld lijkt te zijn.

Ben je opgevoed door een narcistische ouder? Dan voel je je nooit echt veilig in je lichaam en onder mensen. Dit kan veel fysieke klachten veroorzaken. Want van kinds af aan diende jij alert te zijn voor onverwachte negatieve uitvallen en gedragingen van je narcistische ouder.

In mijn praktijk heb ik heel veel vrouwen ondersteund om weer de liefde voor zichzelf terug te vinden. Om koorden te gaan verbreken die hun energetisch nog steeds met de narcist verbonden hielden.

Als er iets in jou verandert dan hoef je geen narcistische mensen meer in je leven aan te trekken. Als jij iets in jezelf kan gaan innemen hoef je niet meer steeds klein gemaakt te worden door je narcistische ouder.

In de gratis online masterclass Herstel van een Narcistische opvoeding & relatie krijg je inzichten en handvatten om:

Narcisme te begrijpen en herkennen

Je krijgt inzicht waarom je een narcistische relatie aantrekt en hoe je dit naar de toekomst toe kan doorbreken.

Je ontvangt transformatietools als je opgevoed bent door een narcistische ouder

We gaat ontdekken hoe jij je steviger tot de narcist kan verhouden als je er bijvoorbeeld kinderen mee hebt of als het je baas is of een familielid.

Je krijgt vervolgstappen aangereikt om weer ontspannen met zelfvertrouwen in het leven te komen staan.

Ben jij er helemaal klaar mee om je leven door een narcist te laten bepalen?

Wil jij je eigenwaarde weer opbouwen en gaan doen wat voor jou klopt?
Wil jij je lichaam i.p.v. in de overleving stand te staan leren ontspannen zodat jij je weer krachtig en gezond voelt?

Meld je dan hier aan voor de gratis online masterclass:

Laat jouw prachtige innerlijke LICHT weer vrij, veilig en liefdevol schijnen!

holistische aanpak
holistische aanpak

Wie ben ik

Mijn naam is Gelinde Hengst. Ik werk sinds 2000 in mijn praktijk Terra Voice als holistisch & multidisciplinair therapeut/coach/healer/reader/trainer. Ook ben ik de oprichtster van 2 verschillende opleidingen en heb ik al honderden vrouwen mogen begeleiden weer gezond, vitaal, assertief vanuit hun eigen innerlijke kompas in het leven te gaan staan.

Het is mijn kracht om met empathie en humor het meest ongemakkelijke in jou ontspannen aan het daglicht te brengen, zodat het kan worden opgelost en verwerkt. Zodat jij weer VRIJ en krachtig je authentieke ‘ik’ bent en durft te zijn.

Ik kijk er naar uit je optillend tot dienst te zijn en jou te ontmoeten in de gratis masterclass!

“Dank je wel voor deze waardevolle masterclass, Gelinde. Zoveel erkenning en herkenning! Blij dat ik tijd vrij had gemaakt om er bij te zijn. Groetjes!”

Marlies

Gelinde is een geweldige coach. Ze heeft mij gecoacht op een manier die prikkelend en positief was. Veranderen is lastig, als je iemand zoekt die hierbij kan helpen, dan kan ik Gelinde echt aanraden”

Jantina

“Ik beveel Gelinde van Terra Voice van harte aan! Ik heb haar ervaren als een hartverwarmende oprechte en steengoede coach en begeleider op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Juist omdat ze zoveel ervaring heeft en veel verschillende methodieken beheerst en toepast, maakt dat ze precies het juiste weet te doen. Echt maatwerk. Waar ik elders niet verder zou komen met mijn vraagstukken, weet Gelinde precies de vinger op de zere plek te leggen en juist verder en dieper te kijken en voelen. Ik ben dankbaar dat ik haar tegen ben gekomen!”

Leonie

“Het Happy Mindset Coaching traject was het grootste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven. Het heeft mij geholpen om oude patronen, onzekerheden en overtuigingen los te laten, door middel van de prachtige combinatie van bewustwording en transformatie. Met de expertise, afstemming en secuurheid van Gelinde, kon ik diep afdalen in mezelf. En opruimen wat voor mij nog in de weg stond om vanuit mijn hart te kunnen leven. Ik voel me opnieuw geboren in liefde en helderheid. Dank hiervoor!”

Anneke

“Een heel fijne en goede therapeut! Gelinde heeft een zeer breed spectrum aan ervaring en tools die ze kan inzetten, zodat ik altijd ervaar dat, waar het ook over gaat, het altijd “spot on” is en ik er goed mee verder kan. Wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is, naast haar vakkundigheid, is haar authenticiteit en vooral integriteit. Je kunt er van op aan dat je op de best mogelijke manier verder komt op je eigen pad, als je naar Gelinde gaat.”

Sandra

Freedom is being you
without anyone’s permission