Holistic Voice Healing

Terra Voice-methode®

live halfjaartraining

gratis informatiebrochure

Activeer je zelf helende vermogen via stembevrijding – lichaamswerk – soundhealing – helende woorden – higher self integration.

Ontspan je zenuwstelsel, laat opgebouwde emoties, spanning en stress in je lichaam los.

Stap uit je overlevingsmechanisme en kom thuis bij je ware zelf.

Pijn, trauma’s, negatieve gedachten, spanning en stress worden opgeslagen in je lichaam.
Klank en lichaamswerk heeft de helende kracht in zich om opgeslagen patronen en herinneringen tot op celniveau los te laten in je lijf.

Emoties en gedachten zijn energie in beweging (trilling). Tijdens de Holistic Voice Healing – half jaartraining ga jij met je persoonlijke proces aan de slag. Via jouw stem ontdek je hoe je geblokkeerde energie in je lichaam en geest kunt releasen, waardoor pijn, fysieke klachten, overmatig piekeren en negatief denken zullen afnemen.

We werken via de Terra Voice-methode. Deze omvat een studie en kennis van ruim 35 jaar.
Lichaamsgericht, klankgeoriënteerd, muzikaal en via een sjamanistische ingang wordt er met de stem gewerkt.

Jij gaat leren onvoorwaardelijk jouw ruimte in te nemen.
Je gaat energetische grenzen voelen en innemen.
Je gaat beperkende programmeringen in je onderbewuste elimineren.
Je ontdekt om gegrond, stevig en vanuit jouw kracht en zelfliefde in je lichaam aanwezig te zijn.
Je gaat klank geven aan je verkrampingen, angsten, schaamte en opgeslagen woede.
Je gaat beweging geven aan je vrouwelijk energie en intuïtieve creatieflow.
Je wordt je bewust van je innerlijke leiding.

In een bedding van onvoorwaardelijk jezelf mogen zijn word je gedragen in een ambitieuze vrouwengroep, waar jij optillend en vanuit positiviteit wordt bekrachtigd, zodat jij je ware zelf veilig kan tonen en innemen.

Na de Holistic Voice Healing – live halfjaartraining heb jij

  Belangrijke belemmerende patronen doorbroken

  Voel jij je steviger, gegrond in je schoenen staan

  Herken je beter wat je wel wilt

  Heb je betere connectie met je authentieke zelf

  Heeft je gezondheid een mega booster ontvangen

  Heb je transformerende voice & body oefeningen in handen om je lichaam en zenuwstelsel te ontspannen.

  Hebben je mindset en gemoedstoestand een upgrade ontvangen.

  Voel je een diepere connectie met je innerlijke bron

  Voel jij je omringd door nieuwe gelijkgestemde hart-vrouwen

  Voel jij je vrouwelijke sensuele levensenergie meer doorstromen

  Heb je stem gegeven aan je vreugde, verdriet, angst en woede waardoor jouw volmaakte levensenergie vrijer ingenomen kan worden

  Tijdens deze unieke & transformerende Holistic Voice Healing halfjaartraining gaan we vieren wie jij bent.
  Ontdek jij jouw basiskwaliteiten en voel jij je gezien, gehoord en erkend.

  Voor wie?

  Ambitieuze vrouwen die klaar zijn voor een belichaamde next level in hun persoonlijke ontwikkeling. Vrouwen die minder vanuit hun hoofd willen leven en meer vanuit hart en lichaam aanwezig willen zijn. Die stem willen geven aan zichzelf, verdrongen stukken en innerlijke kwaliteiten.

  Jij bent klaar met fysieke pijn, spanning en stress in je lichaam en in plaats van vanuit je overlevingsstand wil je diepere ontspanning in je lichaam gaan innemen.

  Dit traject is voor moeders, carrière vrouwen, hsp’ers, lichtwerkers die beter hun grenzen willen aangeven en stevig gegrond in hun lichaam aanwezig willen zijn.
  Zij die hun innerlijke power willen innemen en hun EIGEN stem willen laten horen!

  Voor jou die JA durft te zeggen tegen jezelf en klaar is om vanuit jouw geheelde volmaakte zijn te gaan leven.
  Geïnspireerd vanuit je hogere zelf.

  Wanneer & wat?

  • 6 live zaterdagen 1 keer per maand van 13.30 – 17.30 uur
   Locatie: Amersfoort
   Data:
   26 oktober 2024
   23 november 2024
   14 december 2024
   18 januari 2025
   15 februari 2025
   15 maart 2025
  • Toegang tot de online cursus “Stemexpressie vanuit het hart”:
   5 stemexpressielessen die je thuis in je eigen tijd kan volgen.
   Toegang vanaf start les 1 halfjaartraining
  • Zelf-Practice (uitgeschreven of via video) die je dagelijks thuis kan doen na elke live groepssessie via stem en lichaamswerk zodat jij kunt doorpakken om je zelfhelende vermogen dagelijks te activeren. Hierdoor wordt de energie van je meridianen vitaler, worden afvalstoffen afgevoerd, gaan je hersenen beter samenwerken en kun je je emoties beter reguleren waardoor je opgewekter, gezonder en bezielder in jouw leven komt te staan.
  • 12 deelnemers (vol = vol, dus wees er op tijd bij)
  • Locatie Amersfoort (gratis parkeren / 15 minuten lopen CS station)

   Investering

   Betaling in één keer € 1850,-

   Early bird aanbieding tot 15 september 2024
   € 1550,-

   Betaling in 3 termijnen van € 620,-

   Early bird aanbieding tot 15 september 2024
   3 termijnen van € 520,-

   Liever eerst wat meer informatie of kennismaken?

   Boek dan een gratis adviesgesprek van 20 minuten via Zoom.
   Omschrijving afspraak: Halfjaartraining

   of download de

   Gratis informatiebrochure

   Gelinde Hengst

   Therapeut – Coach – Healer – Trainer – Inspirator

   Mijn naam is Gelinde Hengst, high level therapeut, sjamaan, coach, healer en trainer. In 2000 startte ik mijn praktijk Terra Voice. Sindsdien heb ik me veelzijdig en multidisciplinair ontwikkeld.

   Op mijn 11e ben ik begonnen met het volgen van zangles. Toen ik 18 jaar was heb ik 4 jaar lang op hoog niveau zang gestudeerd in Florence, Lyon en New York.

   Ik ben gediplomeerd muziektherapeute en afgestudeerd in het therapeutisch werken met de stem. Ik ben geschoold in een lichaamsgerichte manier van met de stem werken en helend met de stem via een sjamanistische ingang klachten in het lichaam behandelen.

   10 jaar lang heb ik studenten opgeleid via mijn Holistische stemtherapie Opleiding (Terra Voice-methode) en later de Terra Voice Opleiding, helend werken met de stem, dans en theater. Ook heb ik ruim 20 jaar zangles voor persoonlijke groei gegeven en ruim 10 jaar zanggroepen geleid van stemexpressie tot samen wereldmuziek zingen.

   Inmiddels heb ik ook de Terra Voice Academy – online programma Manifesteer jouw droomleven ontwikkeld waar de beste therapeutische methodes, persoonlijke & spirituele ontwikkeling en werken vanuit ‘the law of attraction’ zijn samen gevoegd en bied ik het Terra Voice – Happy Mindset Coaching traject aan. Tijdens een periode van 3 á 6 maanden (afhankelijk van wat jij nodig hebt) sta ik 1 op 1 aan je zijde als je persoonlijke coach.

   Mijn kracht is om met empathie en humor het meest ongemakkelijke in jou toch ontspannen aan het daglicht te brengen, zodat het kan worden opgelost en verwerkt. Zodat jij weer VRIJ en krachtig je authentieke ik bent en durft te zijn.

   Vraag en antwoord

   Moet ik ervaring hebben met zingen of al iets aan de ontwikkeling van mijn stem of lichaamswerk hebben gedaan voor deze training?

   Nee, Iedereen draagt zijn stem als gratis instrument bij zich. Jouw stem laat precies horen hoe je nu in het leven staat. Het gaat hier niet om mooi zingen maar klank geven aan wat er in jou leeft. Als je via de stem, lichaam en beweging holistisch met jezelf aan de slag wilt gaan met veel ervaring en liefdevolle begeleiding dan ben je helemaal op je plek bij deze Holistic Voice Healing halfjaartraining.

   Ik heb weinig energie en/of veel fysieke klachten is deze training dan geschikt voor mij?

   Als je twijfelt of jouw medische achtergrond het toelaat om mee te doen aan deze training mag je altijd even een gratis adviesgesprek met mij, Gelinde plannen.
   Belangrijk is dat je openstaat om het anders te gaan doen en bereid bent naar je lichaam te gaan luisteren. Elke klacht vertelt een verhaal dat gehoord wil worden. Als jij bereid bent je hiervoor open te stellen en i.p.v. slachtofferschap het heft weer in eigen handen terug te nemen dan is de Holistic Voice Healing training een dikke JA voor jou.

   Als ik niet tevreden ben over deze halfjaartraining krijg ik dan mijn geld terug?

   Deze training is met veel liefde en zorgvuldigheid ontwikkeld. Gelinde is al ruim 23 jaar therapeut. Maar heeft ook als o.a. gediplomeerd muziektherapeut en stemtherapeut al heel veel trainingen individuele sessies aan honderden vrouwen gegeven. Oprecht zou ik het jammer vinden als je ontevreden bent en ga graag 1 op 1 een gesprek hierover aan met jou. Maar het blijft wel je eigen verantwoordelijkheid om te voelen of je deel wilt nemen aan deze training. Ik maak van te voren ook kosten om deze training jou aan te kunnen bieden. Om deze redenen ben je het hele bedrag verschuldigd als je halverwege stopt (ook als je in termijnen betaalt). Bij twijfel of deze training bij je past kan je altijd even een gratis adviesgesprek inplannen!

   Zijn er voorwaarden waar je aan dient te voldoen om mee te mogen doen aan deze halfjaartraining?

   Ja, je staat open voor een holistische aanpak, je blijft positief en optillend naar elkaar. Iedereen krijgt aandacht dus leer te ontvangen en te luisteren naar anderen. We projecteren niet onze pijn op elkaar maar nemen de verantwoordelijkheid om bij jezelf te voelen als iets wordt aangeraakt of als je mee gaat vibreren door wat er bij een ander gebeurt. Je kiest ervoor om een verandering te zijn i.p.v. uit slachtofferschap en de ander is de schuldig te leven. Je bent bereid de leiding terug over jouw leven te gaan pakken. Je bent klaar voor de next level in je persoonlijke groei. Je staat open om te mogen veranderen naar de mooiste versie van jezelf.

   Hoe groot is de groep?

   Omdat ik iedereen voldoende aandacht en ruimte wil geven zijn stem & lichaam vrij te laten klinken en bewegen is de groep max. 12 personen. Vol = vol dus wees op tijd met aanmelden!

   Een verrijking voor mijn persoonlijke groei

   De Terra Voice-methode is een verrijking voor mijn persoonlijke groei. In de diepte vind ik steeds weer mijzelf.
   Mijn authentieke stem geeft mij inzicht in mijn levenshouding, brengt beweging in mijn blokkades en brengt naar buiten wie ik daadwerkelijk ben. Door dit proces te doorleven kon ik bezig gaan met mijn ontwikkeling als therapeut. De persoonlijke begeleiding van Gelinde en het werken aan mijn eigen doelen brengen me vertrouwen en doorzettingsvermogen. Ik leer waar mijn  krachten liggen en mijn leerpunten worden blootgelegd. Ik heb ontzettend veel bewondering voor deze vorm van onderwijs. Persoonlijk, doortastend en confronterend.

   – Tessa Kortenbach -Wulff –

   Energie kwam vrij

   Het mooie van de Terra Voice opleiding is dat je stem klank geeft aan je emoties, pijn, angsten, blokkades. Alleen al door te zuchten en te kreunen kwam er energie vrij. De training heeft mij veel geleerd. De Terra Voice methode werkt heel krachtig en lang door. Geweldig! Ik kan het iedereen aanraden. Therapie in de meest pure vorm.”

   – Maria Tomassen –
   (Beknopte tekst uit het tijdschrift Paravisie)

   Ik sta nu anders in het leven

   “Ik heb wel heel veel aan jou en deze opleiding gehad, alles was nieuw voor mij, ik kom uit een klassieke opleiding, en voelde me een ongelofelijke stijve hark. Ik sta nu heel anders voor mijn koren, geef heel anders les. Ik pas veel oefeningen toe die we hebben geleerd, voordat je aan iets (les of koor) begint, je mentaal voorbereiden, stil worden, ademhalingsoefeningen en klanken maken. Ik merk dat ik heel veel dingen meeneem en probeer me ook meer open te stellen naar wat iemand nodig heeft en dat voelt heel goed. Ik wil jou bedanken voor alle mooie leermomenten, voor je steun en begeleiding als holistisch coach, ik sta sinds deze opleiding anders in het leven, niet meer zo ondergedompeld in al het verdriet dat ik heb meegemaakt.”

   – Lucian Venderink –

   Deze werkwijze heeft mij verdiept en verrijkt

   “De stem is een krachtig instrument voor heling. De stemtraining van Terra Voice, inspirerend vorm gegeven door Gelinde Hengst, biedt een uitgebalanceerde mix van stemtherapeutische benaderingen waarin – vanuit alle windstreken van de wereld – de holistische mensvisie centraal staat. De persoonlijke ontwikkeling van de student vormt een rode draad in de training en daagt uit tot het aangaan van diepe groeiprocessen. De Terra Voice-methode heeft mij verdiept en verrijkt.

   – Arianne van Hees –

   Een bevrijdende ervaring

   “In therapie gaan is actueel en modern. Je kan er openlijk over praten. Maar om een aanpak te vinden, die bij je past, moet je soms een goede tip krijgen. Die kreeg ik van een psychiater, die mij jaren geleden een stuk inzicht gaf en nu zei: maak eens een afspraak met Gelinde Hengst. Via haar stemtherapie kwamen lang weggestopte emoties los. Ik kreeg weer lucht om daarna allerlei problemen onder ogen te zien. Na het losmaken confronteerde zij mij met zaken die ik aan kon pakken. Toen werd het een combinatie van klanken en praten. De aanpak van holistisch coach Gelinde Hengst werd voor mij een bevrijdende ervaring.”

   – Gertjan –

   Artikelen in de media over de Terra Voice methode® met de stem