Op het moment dat je bij jezelf weggaat, ga je kijken naar de ander als vergelijkingsmateriaal. Opeens lijkt het leven van die ander zoveel leuker, succesvoller of beter dan dat van jou. Een gevoel van jaloezie, leegte, twijfel, boosheid, eenzaamheid, concurrentie of verdriet kunnen je dan opeens overmeesteren.
Als je dan ook nog een beetje spiritueel of bewust ontwikkeld bent, komt er ook nog een golf zelfkritiek overheen, omdat jij deze gevoelens koestert.

Maar weet je, er is niks aan de hand en ook niks mis met jou! Je bent door de jaloezie alleen even (of heel lang) vergeten je eigen prachtige unieke schoonheid te zien. Dat wat jij bent of doet, is perfect. Het is alleen maar je eigen twijfel die het onderuit haalt.

Of je nu minister, huisvrouw, een prachtige carrière hebt of je hele leven al aan het uitpluizen bent wat je nu met je leven wilt… alles is gelijkwaardig aan elkaar.
Je leeft, en leeft jouw leven precies zoals het de bedoeling is!

Er zijn geen fouten, beter of minder. Alleen maar jouw gedachten die weggaan van de potentie om je eigen schoonheid te zien.
Dus geef dat gevoel van jaloezie maar een knuffel en een glimlach en voel dat je je eigen mooie menszijn mag zien!

Love you all

Gelinde Hengst
Trainer & ontwikkelaar van de Terra Voice-methode
In vrijheid expressie geven aan wie jij bent!