Kerncreator leiderschap

live groepstraject

KernCreator LEIDERSCHAP

Tijdens 4 live lesdagen gaan we aan de slag met innerlijk leiderschap,
hart-communicatie, intuïtie, persoonlijke ontwikkeling, law of life and attraction en My Exceptional Life Blue Print ( (werkdocument om zeer uitgebreid je kernwaarden & specifieke levens/werk/carrière/missie doelen in kaart te brengen en om te zetten in actie, denken, zien, voelen en handelen)

We gaan contact maken waar je NU staat in het leven en op welke gebieden je weer in je eigen autonome kracht mag komen staan.

Deze trainingsdagen zijn voor leidinggevenden, aansturende functies, teamleiders en zij die voor hun werk meer vanuit innerlijk leiderschap mogen gaan werken.

Als je de KernCreator Opleiding hebt afgerond kan je doorstromen naar deze training om nog een stuk verdieping te ontvangen in het optimaal leven en handelen vanuit innerlijk Leiderschap.

De dagen worden creatief en op maat afgestemd op de deelnemers.
Voorafgaand aan de start zullen door middel van een intake via Zoom de hulpvragen in kaart worden gebracht en verwerkt in de 4 trainingsdagen.

Werkmethodes waar o.a. mee gewerkt wordt voor innerlijk leiderschap:

Familieopstelling

Lichaamswerk

Meditatie

Stemexpressie & presentatie

Hypnosetechnieken om saboterageprogrammeringen op te ruimen

EFT & Tappen voor o.a. negatieve overtuigingen

Inguiries

Emotiecoaching

Mind & Body coaching

Mindfullness

Innerlijke bekrachtiging technieken

Werkboek innerlijke leiderschap: om 21 dagen thuis elke dag mee te werken!

My exceptional life blueprint

Coaching/begeleiding op maat

Praktische informatie

Investering € 3850,- excl btw
Tijd: 4 zaterdagen van 10.00 – 15.00 uur
Locatie: Amersfoort
Max. 6 deelnemers

Bij succesvol afronden ontvang je het Certificaat KernCreator LEIDERSCHAP.

Start op aanvraag met max. 6 deelnemers (start vanaf 4 deelnemers/aanmeldingen)
Neem bij interesse contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  De Terra Voice KernCreator Opleiding is constant in beweging en aan het doorontwikkelen met de energieën die in het moment vrijkomen vanuit de vortex.
  Het is een afgestemde opleiding die blijft expanderen in bewustwording en groei.
  Samen met de deelnemers van de opleiding vormen we een cirkel van licht en bewustwording.
  We zijn als netwerk elkaar tot steun en geven elkaar de ruimte om volledig vanuit onze creatiepotentie tot bloei te komen.

  Gelinde Hengst

  Therapeut – Coach – Healer – Trainer – Inspirator

  Mijn clienten zeggen het volgende over mij:
  Liefdevolle aanwezigheid, respectvol, bezield, deskundig, to the point, krachtige persoonlijkheid, enthousiast, kan helemaal mezelf zijn.

  “Ik voelde me meteen begrepen, Ik hoefde maar weinig te vertellen, Gelinde had meteen door wat er werkelijk aan de hand was. Ze is direct en soms confronterend maar met zoveel humor erbij dat de pijnlijkste dingen op een luchtige manier werden getransformeerd.”

  Ik vind het knap hoe je steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast.

  "Ik ben ontzettend dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ze heeft mij veel gebracht! Van het (h)erkennen van (oude) pijn en verdriet, mijn patronen inzien en doorbreken, leren loslaten, negatieve overtuigingen ombuigen, mijn energie laten stromen, emoties voelen en in mijn kracht komen. Ik vind het knap hoe zij steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast. Wat mij betreft is dat uniek en haar absolute kracht, waardoor ze écht de kern raakt en mensen verder helpt. Wat ik zelf ook fijn vond is dat je niet altijd hoeft te praten. Juist niet. Voel maar, laat maar, onderga en sta open. Naast een hoop mooie sessies vond ik ze vaak ook spannend, vloeide er tranen of vond ik ze soms ook stom of teleurstellend. Altijd bracht het toch weer dat wat ik nodig had. Ik heb Gelinde aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden (o.a. mijn moeder) en allemaal zijn ze blij dat ze naar haar toe zijn gegaan. Als je jezelf een leven gunt waarbij je kunt zijn wie je bent, leeft vanuit je hart en sterk in je schoenen staat, gun jezelf dan Gelinde als reisleider. Dat is een groot cadeau."

  - Leonie -

  Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde

  "Ik kwam bij Gelinde in een periode met voortdurende angsten en energietekort. Maar ook met een intuïtie dat ik vanuit een andere bron zou kunnen leven. In die dubbelheid van nood en verlangen vertrouwde ik op het vinden van de juiste therapeute. Bij Gelinde resoneert mijn verlangen en in haar praktijk en begeleiding ervaar ik de liefdevolle uitnodiging om me in al mijn kwetsbaarheid en weerstanden toe te vertrouwen. Haar begeleiding is concreet en direct, soms confronterend of voor mij nog niet te vatten, maar ik voel de oprechte betrokkenheid en ook de doorleefdheid. Het leert me mezelf te laten zien en uit te drukken in wie ik nu ben en me minder zorgen te maken over of ik het wel goed doe. Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde. En het mooiste is, ieder moment kan ik weer opnieuw kiezen voor mijn innerlijke bron en bezieling die nooit zal opdrogen! Kernkwaliteiten van Gelinde: helderheid, doortastendheid, toegewijd-zijn (dat ieders licht tot zijn recht komt en kan stralen)."

  - Erna -

  Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit

  "De KernCreator opleiding, de prayers en alles wat ik heb geleerd hebben mij erg geholpen om in mijn kracht en uit de slachtofferrol te blijven.
  De opleiding heeft me erg geholpen verbinding te maken met mijn eigen kracht en daar ook te blijven, wat er om me heen ook gebeurt. En als ik toch even van slag ben, kom ik veel sneller en makkelijker terug bij mezelf. Ik voel me steviger en ben me bewust dat ik zelf creëer hoe ik iets ervaar, dat geeft me zoveel ruimte om energie te steken in dat waar ik wel voor kies.
  Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit en neemt je mee door de verschillende lagen heen naar het pijnpunt toe om samen de angel eruit te halen. Gelinde heeft heel veel ervaring en tools waardoor je makkelijk kunt schakelen als er iets anders of aanvullend nodig is. Wat je aanbiedt heb je zelf doorleefd en dat voelt stevig en zuiver."

  - Carry -

  Een bevrijdende ervaring

  “In therapie gaan is actueel en modern. Je kan er openlijk over praten. Maar om een aanpak te vinden, die bij je past, moet je soms een goede tip krijgen. Die kreeg ik van een psychiater, die mij jaren geleden een stuk inzicht gaf en nu zei: maak eens een afspraak met Gelinde Hengst. Via haar stemtherapie kwamen lang weggestopte emoties los. Ik kreeg weer lucht om daarna allerlei problemen onder ogen te zien. Na het losmaken confronteerde zij mij met zaken die ik aan kon pakken. Toen werd het een combinatie van klanken en praten.
  De aanpak van Gelinde Hengst werd voor mij een bevrijdende ervaring.”

  - Gertjan -

  Direct op mijn gemak bij Gelinde

  “Vanaf het begin voelde ik me tijdens de reading op mijn gemak bij Gelinde. Ze heeft me dingen verteld die me enorm raakte, omdat het precies die dingen zijn waar ik nu mee bezig ben. Het heeft mijn ogen geopend wat ik eigenlijk al wist maar niets mee deed. Daar ga ik nu aan werken. Ik ben heel blij met de reading en met Gelinde. Bedankt!”

  - Jacqueline -

  Ik kan nu beter voor mezelf opkomen

  "Lieve Gelinde, ik vond het heel fijn om bij jou in therapie te zijn. Ik heb echt heel veel geleerd en ook heel veel profijt van gehad. Ik kan nu beter voor mezelf opkomen en ook zeggen wat ik op mijn hart heb. Daarvoor dank.”

  - Ivy -

  Ik ben een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden

  "Mijn man zag me na 25 jaar huwelijk veranderen en werd steeds nieuwsgieriger wat ik daar eigenlijk bij Gelinde deed. Sinds de PSYCH-K sessies ben ik een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden. De relatie met mijzelf is veranderd van een negatief zelfbeeld en altijd piekeren over wat een ander vindt naar mezelf waarderen om wie ik ben. Ik ben enorm dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ik kan voor het eerst in mijn leven voluit zeggen dat het goed met me gaat!"

  - Meta -

  Je geeft het vertrouwen ‘that ain’t no mountain high enough’

  Bij de KernCreator Opleiding heb ik echt mogen leren om te gaan staan voor de veelkleurige, gelaagde persoon die ik ben. Hoe ik mij mag afstemmen op mijn innerbeeing en hoe ik elke keer weer mag inchecken bij mezelf. Hoe ik mij in een alsmaar veranderende wereld mag afstemmen op mijn innerlijke stem en zo goed kan voelen wat passend is voor mij.
  Gelinde is heel helder in haar vraagstellingen, kan je goed spiegelen en geeft je het vertrouwen 'that ain't no mountain high enough', er is altijd een manier.

  - Jopke -