opleiding

Kerncreator

ZIJN – COACH – LEIDERSCHAP

KernCreator

ZIJN COACH LEIDERSCHAP

De KernCreator, lightworker coach opleiding is een ontmoeting in je hart.
Achter je hart is een heel universum tot je beschikking waar je altijd al heel, volmaakt en compleet was. Het is de plek waar geen programmering je ooit heeft kunnen bereiken. Vanuit je hart geef je expressie aan je zuivere zelf, wie je werkelijk van binnenuit bent.

Tijdens de KernCreator Opleiding leer je via stemexpressie, meditatie, adem, lichaamswerk, coaching, law of life en de beste therapeutische methodes thuis komen in jezelf en de mooiste versie van jezelf in het leven neer te zetten.

We gaan voorbij al je programmeringen en aangeleerde gewoontes contact maken wie jij vanuit je Goddelijke Kern werkelijk bent! Je krijgt tools om werkelijk vanuit je hartbewustzijn te gaan leven en je trillingsfrequentie te verhogen.

Om bij je ware zelf te komen gaan we eerst alle negatieve overtuigingen en onwaarheden die je bent gaan geloven over jezelf opruimen.
Je gaat contact maken met wie je vanuit Goddelijke blue print werkelijk bent en in deze wereld komt neerzetten.

KernCreator ZIJN

KernCreator ZIJN is een online basistraining – waar we het fundament gaan leggen om al jouw belemmeringen op te ruimen en je te leren afstemmen op je volmaakte zelf. We gaan dit doen 12 weken lang. Elke week komt er een les vrij via een online omgeving waar je via je mail van op de hoogte wordt gebracht. Er zit een opbouw qua intensiteit in de lessen. Elke week wordt afgerond met een groepszoom call van 1 uur waar verdieping en coaching zal plaatsvinden.

Je kunt dit prachtige online programma puur voor je eigen ontwikkeling volgen of als basis voor de KernCreator lightworker COACH-opleiding.
Als je de intentie hebt om de KernCreator-methode professioneel toe te passen, dan kun je als je de online KernCreator ZIJN training succesvol hebt afgerond doorstromen naar de KernCreator lightworker COACH opleiding.

KernCreator COACH

Bij de KernCreator COACH opleiding leer je via 6 live training dagen, de beste therapeutische methodes je eigen maken. Je leert je afstemmen om vanuit je zuivere bron, jezelf en de ander te helen en begeleiden maar zijn innerlijke licht.
Vanuit je Goddelijke Kern leer je createur te zijn van jou leven en een dienstbare betekenis te zijn voor de wereld.
De Opleiding is holistisch – veelzijdig – compleet. Frequentie afstemming op maat!
Bij succesvol afronden ontvang je een certificaat “KernCreator Coach”.

KernCreator LEIDERSCHAP

De 4-daagse live KernCreator LEIDERSCHAP – VIP training is voor leidinggevenden, teamleiders of zij die in hun werk meer vanuit innerlijke leiderschap willen/mogen gaan functioneren.
Ook studenten van de KernCreator Opleiding kunnen als verdieping, van het innerlijke leiderschap, deze training volgen.
Naast de 4 live dagen krijgen de deelnemers ook toegang tot het KernCreator Leiderschap werkboek waar je 21 dagen elke dag een half uurtje in mag werken voor verdieping & persoonlijke groei, innerlijke leiderschap & werken vanuit de law of life.

Studenten die zowel KernCreator ZIJN – COACH – LEIDERSCHAP, hebben afgerond ontvangen een certificaat “KernCreator Master Coach”.

KernCreator ZIJN

 • Elke week een online les 12 weken lang
 • Online lessen met videomateriaal, audio’s en werkboek
 • Elke week een online groepssessie via Zoom van 1 uur (12 in totaal)
 • Online omgeving met Bibliotheek –
  Waarin je alles terug kunt kijken
 • Facebook community
 • 1 jaar toegang tot de online academie

BONUS bij betaling in 1x:
Online cursus stemexpressie vanuit je hart

Investering: € 2.445,- incl. btw
In 3 termijnen: € 820,- incl. btw

KernCreator COACH

Tijdens de 6 live opleidingsdagen werken we o.a. met:

 • Denken, voelen en handelen vanuit je Goddelijk Leiding
 • Integrale EMDR
 • Holistische Stemtherapie
 • Lichaam proceswerk
 • Sjamanistische soundhealing
 • KernCreator Coaching technieken
 • Emotiecoaching
 • Kernhealing & reading
 • Meesterschap over je persoonlijkheid
 • Werken vanuit de Bron/Vortex
 • KernCreator creatieve manifestatie proces
 • KernCreator methode toepassen in de praktijk

Certificaat KernCreator COACH bij succesvol afronden!

Investering € 2999,- incl. btw
Tijd: 6 zaterdagen van 10.00 – 15.00
Max. 8 deelnemers

KernCreator LEIDERSCHAP

Tijdens 4 live lesdagen gaan we aan de slag met

 • Innerlijk leiderschap,
 • Hart-communicatie,
 • intuïtie,
 • persoonlijke ontwikkeling,
 • zelfrealisatie,
 • law of life and attraction
 • My exceptional life blue print.
 • Werkboek; innerlijk leiderschap
 • Coaching op maat

Deze training is bestemd voor leidinggevenden, aansturende functies, next level ondernemers, teamleiders, of zij die de KernCreator Opleiding hebben afgerond en nog een stuk verdieping willen in het optimaal leven en handelen vanuit innerlijke Leiderschap & laser focus op je kernwaarden, missie en hoogwaardige expressie hiervan.

Investering: € 3.850,- excl. btw
Tijd: 4 zaterdagen 10.00 –15.00
Locatie: Amersfoort
Max. 6 deelnemers

De Terra Voice KernCreator Academie is constant in beweging en door aan het ontwikkelen met de energieën die in het moment vrijkomen vanuit de vortex.
Het is een afgestemde lightworker coach opleiding die blijft uitdijen in bewustwording en groei.
Samen met de deelnemers van de academie vormen we een cirkel van licht en bewustwording. We zijn als netwerk elkaar tot steun en geven elkaar de ruimte om volledig vanuit onze innerlijke creatie kracht tot bloei te komen.

Je bent niet je denken, je bent dat wat je denken waarneemt!
Je bent niet wat je geleerd hebt, maar dat wat voorbij elke definitie gaat.
Elke inspiratie ontstaat in de momenten van niet denken.

KernCreator ZIJN – COACH – LEIDERSCHAP houdt in: denken, voelen en handelen vanuit je hartbewustzijn – het leven/jouw leven optillen – naar een hoger bewustZIJN. VREUGDE – HARMONIE – INNERLIJKE VREDE – ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE. Samen creëren/zijn we de verandering!

KernCreator ZIJN – COACH – LEIDERSCHAP houdt in; leven vanuit de vrouwelijke natuurwetten en principes, je intuïtie, authentieke flow, overvloed, eenheid, zorg hebben voor het geheel, liefde, innerlijk weten en vormgeven vanuit de verbinding met de Goddelijke Scheppingskracht.

De KernCreator Academie geeft het bewustzijn door om als Goddelijke wezens een vrije ervaring als mens op aarde te hebben.

Gratis online informatiebijeenkomsten

Heb je interesse in deze opleiding maar wil je eerst eens kennismaken of heb je nog vragen?
Meld je dan aan voor één van de gratis online informatiebijeenkomsten!

Gelinde Hengst

Therapeut – Coach – Healer – Trainer – Inspirator

Mijn clienten zeggen het volgende over mij:
Liefdevolle aanwezigheid, respectvol, bezield, deskundig, to the point, krachtige persoonlijkheid, enthousiast, kan helemaal mezelf zijn.

“Ik voelde me meteen begrepen, Ik hoefde maar weinig te vertellen, Gelinde had meteen door wat er werkelijk aan de hand was. Ze is direct en soms confronterend maar met zoveel humor erbij dat de pijnlijkste dingen op een luchtige manier werden getransformeerd.”

Ik vind het knap hoe je steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast.

"Ik ben ontzettend dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ze heeft mij veel gebracht! Van het (h)erkennen van (oude) pijn en verdriet, mijn patronen inzien en doorbreken, leren loslaten, negatieve overtuigingen ombuigen, mijn energie laten stromen, emoties voelen en in mijn kracht komen. Ik vind het knap hoe zij steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast. Wat mij betreft is dat uniek en haar absolute kracht, waardoor ze écht de kern raakt en mensen verder helpt. Wat ik zelf ook fijn vond is dat je niet altijd hoeft te praten. Juist niet. Voel maar, laat maar, onderga en sta open. Naast een hoop mooie sessies vond ik ze vaak ook spannend, vloeide er tranen of vond ik ze soms ook stom of teleurstellend. Altijd bracht het toch weer dat wat ik nodig had. Ik heb Gelinde aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden (o.a. mijn moeder) en allemaal zijn ze blij dat ze naar haar toe zijn gegaan. Als je jezelf een leven gunt waarbij je kunt zijn wie je bent, leeft vanuit je hart en sterk in je schoenen staat, gun jezelf dan Gelinde als reisleider. Dat is een groot cadeau."

- Leonie -

Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde

"Ik kwam bij Gelinde in een periode met voortdurende angsten en energietekort. Maar ook met een intuïtie dat ik vanuit een andere bron zou kunnen leven. In die dubbelheid van nood en verlangen vertrouwde ik op het vinden van de juiste therapeute. Bij Gelinde resoneert mijn verlangen en in haar praktijk en begeleiding ervaar ik de liefdevolle uitnodiging om me in al mijn kwetsbaarheid en weerstanden toe te vertrouwen. Haar begeleiding is concreet en direct, soms confronterend of voor mij nog niet te vatten, maar ik voel de oprechte betrokkenheid en ook de doorleefdheid. Het leert me mezelf te laten zien en uit te drukken in wie ik nu ben en me minder zorgen te maken over of ik het wel goed doe. Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde. En het mooiste is, ieder moment kan ik weer opnieuw kiezen voor mijn innerlijke bron en bezieling die nooit zal opdrogen! Kernkwaliteiten van Gelinde: helderheid, doortastendheid, toegewijd-zijn (dat ieders licht tot zijn recht komt en kan stralen)."

- Erna -

Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit

"De KernCreator opleiding, de prayers en alles wat ik heb geleerd hebben mij erg geholpen om in mijn kracht en uit de slachtofferrol te blijven.
De opleiding heeft me erg geholpen verbinding te maken met mijn eigen kracht en daar ook te blijven, wat er om me heen ook gebeurt. En als ik toch even van slag ben, kom ik veel sneller en makkelijker terug bij mezelf. Ik voel me steviger en ben me bewust dat ik zelf creëer hoe ik iets ervaar, dat geeft me zoveel ruimte om energie te steken in dat waar ik wel voor kies.
Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit en neemt je mee door de verschillende lagen heen naar het pijnpunt toe om samen de angel eruit te halen. Gelinde heeft heel veel ervaring en tools waardoor je makkelijk kunt schakelen als er iets anders of aanvullend nodig is. Wat je aanbiedt heb je zelf doorleefd en dat voelt stevig en zuiver."

- Carry -

Een bevrijdende ervaring

“In therapie gaan is actueel en modern. Je kan er openlijk over praten. Maar om een aanpak te vinden, die bij je past, moet je soms een goede tip krijgen. Die kreeg ik van een psychiater, die mij jaren geleden een stuk inzicht gaf en nu zei: maak eens een afspraak met Gelinde Hengst. Via haar stemtherapie kwamen lang weggestopte emoties los. Ik kreeg weer lucht om daarna allerlei problemen onder ogen te zien. Na het losmaken confronteerde zij mij met zaken die ik aan kon pakken. Toen werd het een combinatie van klanken en praten.
De aanpak van Gelinde Hengst werd voor mij een bevrijdende ervaring.”

- Gertjan -

Direct op mijn gemak bij Gelinde

“Vanaf het begin voelde ik me tijdens de reading op mijn gemak bij Gelinde. Ze heeft me dingen verteld die me enorm raakte, omdat het precies die dingen zijn waar ik nu mee bezig ben. Het heeft mijn ogen geopend wat ik eigenlijk al wist maar niets mee deed. Daar ga ik nu aan werken. Ik ben heel blij met de reading en met Gelinde. Bedankt!”

- Jacqueline -

Ik kan nu beter voor mezelf opkomen

"Lieve Gelinde, ik vond het heel fijn om bij jou in therapie te zijn. Ik heb echt heel veel geleerd en ook heel veel profijt van gehad. Ik kan nu beter voor mezelf opkomen en ook zeggen wat ik op mijn hart heb. Daarvoor dank.”

- Ivy -

Ik ben een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden

"Mijn man zag me na 25 jaar huwelijk veranderen en werd steeds nieuwsgieriger wat ik daar eigenlijk bij Gelinde deed. Sinds de PSYCH-K sessies ben ik een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden. De relatie met mijzelf is veranderd van een negatief zelfbeeld en altijd piekeren over wat een ander vindt naar mezelf waarderen om wie ik ben. Ik ben enorm dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ik kan voor het eerst in mijn leven voluit zeggen dat het goed met me gaat!"

- Meta -

Je geeft het vertrouwen ‘that ain’t no mountain high enough’

Bij de KernCreator Opleiding heb ik echt mogen leren om te gaan staan voor de veelkleurige, gelaagde persoon die ik ben. Hoe ik mij mag afstemmen op mijn innerbeeing en hoe ik elke keer weer mag inchecken bij mezelf. Hoe ik mij in een alsmaar veranderende wereld mag afstemmen op mijn innerlijke stem en zo goed kan voelen wat passend is voor mij.
Gelinde is heel helder in haar vraagstellingen, kan je goed spiegelen en geeft je het vertrouwen 'that ain't no mountain high enough', er is altijd een manier.

- Jopke -