Iedereen kent wel dat fenomeen dat je bijvoorbeeld een nieuwe auto hebt gekregen of een nieuwe bril hebt gekocht, en je opeens diezelfde auto veel meer om je heen op de weg ziet rijden. Of het valt je op hoeveel mensen ook een leuke bril dragen. Waar je aandacht is of waar je op let zie je opeens meer van. Je kan in dit voorbeeld al zien dat je aantrekt waar je focus ligt.

Nu is het ook zo dat je bewust kan gaan leren aantrekken waar je meer van wilt.
Ik weet niet of het jou wel eens is opgevallen, maar als je in een rot bui gaat wandelen of naar je werk gaat, lijkt het vaak dat mensen om je heen ook minder aardig lijken te doen of dat je de ongelukjes als een magneet aantrekt. Terwijl, als je met een glimlacht over straat loopt, mensen spontaan teruglachen en je opeens alle schoonheid om je heen duidelijker waarneemt. Ook merk je misschien op dat de creativiteit in jezelf toeneemt.

Dus waar jij en ik onze focus heen brengen, kan voor je of tegen je gaan werken. En natuurlijk staan we allemaal wel eens met een rot bui op, maar de vraag is dan als jij hier te lang in blijft hangen, of het de resultaten in je leven gaat geven waar je eigenlijk diep van binnen wel naar verlangt? In deze blog ga ik dieper in op de kracht van de ‘law of attraction’ en hoe je die bewust in dienst van jouw leven kan leren inzetten. Iets is zeker, je leven wordt er een stuk mooier en makkelijker door.

Wat is de law of attraction?

De aantrekkingswet is een natuurwet. Hij is even onpartijdig als de wet van de zwaartekracht. De wet van aantrekking houdt in dat niets in je leven kan komen wat daarin niet is opgeroepen door aanhoudende gedachten.

De meeste gedachten die wij denken gebeuren onbewust en automatisch. Ze zijn door onze opvoeding, ervaringen en omgevingsfactoren geprogrammeerd in ons onderbewuste. Ook kunnen gedachtepatronen onbewust doorgegeven worden door generatie overdracht. Maar ook cultuur en geloof werkt door op ons onderbewuste en programmeert jouw realiteit, door op een aangeleerde manier te gaan denken die je weerspiegelt ziet in de realiteit van je leven.

Op een andere manier uitgelegd; we trekken die dingen aan die we met ons geloofssysteem, overtuigingen en focus, uitzenden met ons denken. Een overtuiging is een gedachte die je vaak genoeg blijft herhalen waardoor het een geloof wordt. Je gelooft dat het zo is. En de law of atrraction zegt; wat je gelooft zul je in je leven terugzien, want daar heb jij je aandacht en gedachten. Gedachten zijn; Energie in beweging. Daar creëren we ons leven mee!

De law of attraction toepassen

Als je nu een beetje de theorie snapt van de wet van aantrekking, dan kan je gaan leren die ook bewust te gaan toepassen in jouw leven en dan word jij een KernCreator. Iemand die bewust zijn eigen leven vormgeeft.

Belangrijk is het om als eerste stap naar bewustwording, je gewaar te worden van je belemmerde overtuigingen, aangeleerde geloofsoverdracht en traumatisch ervaringen die in jouw systeem nog niet verwerkt zijn. Waardoor je vaak hetzelfde blijft aantrekken terwijl je dat helemaal niet wilt.

Maar vanuit de Terra Voice filosofie die ik in mijn praktijk en opleiding toepas kun je pas een bewuste KernCreator worden als je bereid bent je gewaar te worden van je verstrikkingen, blokkades en negatieve overtuigingen. Anders blijf je aantrekken wat je niet wilt. Maar blijf je ook het collectieve bewustzijn waar we allemaal onderdeel van zijn vervuilen, wat je nu ook ziet in de wereld om je heen.

Alles wat je nu aan verstoringen kan waarnemen in de wereld, is in het verleden door vervormde levensenergie gecreëerd. Negatieve denkpatronen van mensen die uit alignement zijn met hun Goddelijke Zelf.

De kracht van je gedachten

Nu je dit allemaal weet, kan je begrijpen hoe sterk de kracht van je denken is. Jouw denken creëert jouw realiteit. Nu is het natuurlijk niet de bedoeling dat jij door mijn schrijven bang wordt voor je eigen gedachten en denkt dat je meteen bij elke negatieve gedachten iets naars aantrekt. Zo snel werkt het ook weer niet. Je dient een gedachte echt te geloven en VOELEN en dan wordt het pas in beweging gezet.

Actie ondernemen vanuit je intuïtie

Om je gedachten weer zuiver te leren inzetten voor het welzijn van jouw leven, gezondheid en de wereld, is het noodzakelijk dat jij je weer leert afstemmen op je intuïtie. Je intuïtie is namelijk de plek in je hart waar geen programmering je heeft weten te bereiken en waar je keuzes zult maken die in afstemming zijn vanuit je innerlijke Goddelijke leiding.

Actie vanuit je intuïtie staat altijd in dienst voor jouw hoogste welzijn en die van de wereld.
Samen zijn we de verandering……. als we bewust leren ons denken vanuit het hart te gebruiken!

Leren hoe je de law of attraction in je voordeel gebruikt

Daar het nogal wat bewustzijn, bereidheid, opruimen, helen en zelfreflectie vraagt om je denken bewust te leren gebruiken als createur, heb ik de KernCreator Opleiding ontwikkeld. De eerste groep studenten heeft deze lightworker opleiding als succesvol afgerond.

Je kan online starten met de 12 weekse training – KernCreator ZIJN. Elke week komt er een les vrij met theorie, krachtige meditaties, innercises om je brein te her-programmeren naar je oorspronkelijke Goddelijke ZIJN staat. Elke week wordt afgerond met een live zoom groepssessie, waar je ook al je levensvragen waar je tegen aanloopt in kan brengen. Door samen in een gelijkgestemde groep te gaan werken waar JIJ volledig jezelf mag zijn en gesupporterd wordt, de beste vrije versie van jezelf te worden, ga je een mega transformatie tegemoet naar de next level in je persoonlijke ontwikkeling.

Ik gun iedereen deze prachtige online training KernCreator ZIJN en als het daarna naar meer voelt, kan je doorstromen naar de live KernCreator COACH opleiding.

Hoe mooi is het als jij bewust leert de law of attraction te gebruiken en je eigen blokkades, belemmerende overtuigen en gewoontes onderweg op deze reis opruimt. Hoe zou dan jouw leven eruitzien? 😊

Meer informatie Opleiding KernCreator

 

Een paar keer per jaar wordt er een gratis online informatiebijeenkomst georganiseerd waar je je voor op kan geven. Misschien wil je eerst eens even kennismaken met mij als oprichtster van de Terra Voice – KernCreator Opleiding of wil je graag nog meer informatie.

Je bent welkom!

Opgave Informatiebijeenkomst Opleiding KernCreator ZIJN – COACH – LEIDERSCHAP

 

Veranderingen vinden plaats als JIJ bereid bent het niet meer op dezelfde manier te doen en iets groters in jou het te laten overnemen. Let Your Inner light Shine! Wees een bewuste KernCreator!!

Liefdevolle hartgroet,

Gelinde Hengst 

Total Healing Traject
KernCreator Academie
Terra Voice-methode