maandelijkse masterclasses

for a happy life

Elke laatste vrijdag van de maand om 12.00 uur verzorgt Terra Voice een gratis Masterclass.

Terra Voice heeft als missie om ambitieuze vrouwen te ondersteunen hun regie terug te pakken over hun leven.
Hierdoor kan JIJ een leukere moeder, partner, inspirerende werknemer of intuïtieve daadkrachtige ondernemer zijn die overvloed aan geluk, zelfvertrouwen, liefde en gezondheid in het leven aantrekt en neerzet.

Er wordt een variatie aan thema’s aangeboden om jou te ondersteunen lekkerder in je vel te komen zitten. Voel je vrij om je voor die data aan te melden waar jij je qua onderwerp toe aangetrokken voelt.

De Masterclass wordt geven door Gelinde Hengst. Ze is ruim 22 jaar therapeut/coach/healer/reader/trainer.
Ze is de oprichtster van 2 verschillende opleidingen en heeft al honderden vrouwen mogen begeleiden weer gezond, vitaal, assertief vanuit hun eigen innerlijke kompas in het leven te gaan staan.

Shine your beautiful divine light!

Agenda masterclasses

Vrijdag
30 september
12.00 uur

Ongegeneerd je grenzen aangeven

Ontvang handvatten om assertiever voor jezelf te gaan staan. Stap uit autoriteit conflicten.
Zet energetische en fysieke grenzen neer naar je omgeving zodat je vanuit zelfrespect en zelfvertrouwen gaat handelen.

Vrijdag
28 oktober
12.00 uur

Overwin je angstgedachten, transformeer het naar vertrouwen

Als je door angstgedachten en gevoelens overgenomen wordt dan reageer je vanuit je overlevingsmechanisme. Hierdoor leef je vanuit de stressmodus en als die te lang aan staat, krijg je fysieke en mentale klachten. In deze masterclass krijg je inzichten en handvatten om anders met je denken om te gaan en meer vanuit je eigen autoriteit in het leven te gaan staan. Hierdoor ervaar je meer vertrouwen en ontspanning in je leven.

Vrijdag
25 november
12.00 uur

Stap uit je burn-out

Deze masterclass gaat je bewustmaken wat jouw grote energielekken zijn waardoor je in een burn-out terecht bent gekomen. Je kan deze masterclass ook volgen als je preventief wilt voorkomen dat je in een burn-out te terecht komt. We gaan ook een paar krachtige energetische oefeningen samen doen zodat je meer rust in je hoofd zult ervaren en gaat leren je op een andere manier je op te laden.

Vrijdag
30 december
12.00 uur

Herstel van een Narcistische relatie
(doorbreek de generatie-cyclus)

Deze masterclass gaat jou ondersteunen je eigenwaarde terug te krijgen. Je krijgt inzicht waarom jij een narcistische relatie hebt aangetrokken en hoe je dit naar de toekomst toe gaat doorbreken. Ook krijgt je transformatietools als je opgevoed bent door een narcistisch ouder en de cyclus wilt doorbreken zodat dit o.a. niet wordt doorgeven aan je kinderen. We gaan oefenen dat jij je steviger tot de narcist kan verhouden als je er bijvoorbeeld kinderen mee hebt, je baas is of een familielid. In een veilige groep van gelijkgestemden gaan we een energetische generatie shift oefening doen.

Vergeet de data niet in je agenda te noteren!

Hou deze masterclasspagina regelmatig in de gaten, want elke laatste vrijdag van de maand om 12.00 uur heb je weer de kans om gratis een nieuwe masterclass te volgen.

Ik kijk ernaar uit je optillend tot dienst te zijn!

holistische aanpak

Wie ben ik

Mijn naam is Gelinde Hengst, therapeut, coach, healer, reader en trainer. In 2000 startte ik mijn praktijk Terra Voice. Sindsdien heb ik me veelzijdig ontwikkeld op diverse vlakken.

Inmiddels heb ik de Terra Voice Academy – KernCreator online programma ontwikkeld om jouw droomleven te kunnen manifesteren waar de beste therapeutische methodes, persoonlijke & spirituele ontwikkeling en werken vanuit ‘the law of attraction’ zijn samen gevoegd en bied ik het Terra Voice – Happy Mindset Coaching aan. Tijdens een periode van 3 á 6 maanden (afhankelijk van wat jij nodig hebt) sta ik aan je zijde als je persoonlijke coach.

Mijn kracht is om met empathie en humor het meest ongemakkelijke in jou toch ontspannen aan het daglicht te brengen, zodat het kan worden opgelost en verwerkt. Zodat jij weer VRIJ en krachtig je authentieke ik bent en durft te zijn.

Freedom is being you
without anyone’s permission