Gratis Masterclass

Ongegeneerd je grenzen aangeven
Direct aanmelden

Wil jij je als vrouwelijke professional gezond, vitaal, tevreden in verbinding met je authentieke zelf in het leven voelen staan dan is het belangrijk goed je grenzen aan te kunnen geven. Een collega vraagt of je een extra opdracht wil aannemen. Tijdens een werkoverleg maakt je mannelijke collega een seksistische denigrerende opmerking. Je ouders of vrienden vinden het leuk dat je op bezoek komt. Je kinderen vragen of ze een vriendje mee naar huis mogen nemen en je partner wil graag meer tijd met je doorbrengen.

Je wil alle ballen in de lucht houden en niemand teleurstellen. Dat zorgt ervoor dat andere mensen -vaker dan je wil- over je grenzen heen gaan.

Waar ligt jouw grens eigenlijk? Waar heb jij behoefte aan?
En hoe kun je jouw grenzen op een duidelijke respectvolle manier met de mensen om je heen communiceren?
Als je last hebt van fysieke klachten zoals fibromyalgie wat heeft dat met gezonde grenzen leren voelen en innemen te maken?

Dat laat ik je zien in mijn gratis masterclass ‘Ongegeneerd je grenzen aangeven’.

In deze masterclass krijg je inzicht:

Hoe je op een assertieve manier voor jezelf kunt opkomen;

Hoe je eindelijk uit autoriteitsconflicten stapt;

Hoe je energetisch en fysiek je grenzen kunt stellen;

Hoe je jouw grenzen op een respectvolle manier met de omgeving kunt communiceren;

Hoe je je niet meer schuldig hoeft te voelen als je iemand ‘afwijst’;

Wat de diepere oorzaken kunnen zijn dat je het lastig vindt je grenzen aan te geven;

Waarom je in een relatie jezelf mogelijk stap voor stap steeds meer kwijtraakt.

holistische aanpak
holistische aanpak

Wie ben ik

Mijn naam is Gelinde Hengst. Ik werk sinds 2000 in mijn praktijk Terra Voice als holistisch & multidisciplinair high level therapeut/coach/healer/reader/trainer. Ook ben ik de oprichtster van 2 verschillende opleidingen en heb ik al honderden vrouwen mogen begeleiden weer gezond, vitaal, assertief vanuit hun eigen innerlijke kompas in het leven te gaan staan.

Het is mijn kracht om met empathie en humor het meest ongemakkelijke in jou ontspannen aan het daglicht te brengen, zodat het kan worden opgelost en verwerkt. Zodat jij weer VRIJ en krachtig je authentieke ‘ik’ bent en durft te zijn.

Ik kijk er naar uit je optillend tot dienst te zijn en jou te ontmoeten in de gratis masterclass!

“Gelinde is een geweldige coach. Ze heeft mij gecoacht op een manier die prikkelend en positief was. Veranderen is lastig, als je iemand zoekt die hierbij kan helpen, dan kan ik Gelinde echt aanraden”

Jantina

“Dankjewel voor de rake en heldere masterclass ‘ongegeneerd je grenzen aangeven’ vandaag. Je woorden resoneren krachtig. Voor mij precies op het juiste moment. Blij dat ik het gedaan heb, want ik voelde meteen dat ik er energie van kreeg.

Anneke

“Ik beveel Gelinde van Terra Voice van harte aan! Ik heb haar ervaren als een hartverwarmende oprechte en steengoede coach en begeleider op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Juist omdat ze zoveel ervaring heeft en veel verschillende methodieken beheerst en toepast, maakt dat ze precies het juiste weet te doen. Echt maatwerk. Waar ik elders niet verder zou komen met mijn vraagstukken, weet Gelinde precies de vinger op de zere plek te leggen en juist verder en dieper te kijken en voelen. Ik ben dankbaar dat ik haar tegen ben gekomen!”

Leonie

Freedom is being you
without anyone’s permission