Methodieken

Tijdens de Terra Voice Happy Mindset Coaching werk ik eclectisch met bewezen therapeutische methodes, zoals Psych-K, die jou terug in je eigen kracht zetten. Intuïtief voel ik heel precies aan welke werkmethodes voor jou de snelste ingang zijn om weer moeiteloos, vrij van pijn, jezelf te zijn.

Hieronder staan de methodes vermeld waar ik mee werk. Klik erop om er meer over te lezen.

Holistische Stemtherapie
(Terra Voice-methode)
stemtherapie
Muziektherapie
(Vaktherapie)
PSYCH-K
Psych-K
Integrale EMDR –
Trauma Therapie
Psych-K
EFT –
Emotie Freedom Techniek
Psych-K
PRM –
Pijn Reset Methode
Psych-K
Reading
Psych-K
Healing
Psych-K
Familieopstelling
Psych-K
Zijnsgeoriënteerde
coachinggesprekken
Psych-K
EmotieCoaching
Psych-K
Hypnotherapie
Psych-K
Access the Bars

Holistische Stemtherapie (Terra Voice-methode)

stemtherapie

Na jaren in zowel het buitenland als Nederland te hebben gestudeerd, zang, muziektherapie en vele jaren praktijkervaring met cliënten te hebben opgedaan, heb ik de Terra Voice-methode® ontwikkeld. Je vrij kunnen uiten en alle ingeslikte emoties laten klinken door middel van de genezende werking van de trilling van je stem, is de basis van de Terra Voice-methode (Holistische Stemtherapie).

De Terra Voice-methode gaat er van uit dat alles wat je in je leven hebt meegemaakt aan ervaringen, in het lichaam ligt opgeslagen. Het klank geven aan sterke onderdrukte emotie werkt bevrijdend. Niet alleen omdat het lichaam, dat vaak sinds de kindertijd verkrampt is, zich kan ontladen maar ook en vooral omdat die ervaring onze ogen opent voor de realiteiten, ons bevrijdt van illusies, onze verdrongen herinneringen teruggeeft en vaak symptomen daarvan laat verdwijnen.

De trilling van de stem heeft de kwaliteit om elke cel in ons lichaam te laten herstellen van foute informatie die het lichaam of geest ziek maakt, informatie die we door onze opvoeding of traumatische gebeurtenis hebben opgeslagen. Alles wat leeft/materie is energie/trilling.

De stem vibreert zieke programmeringen in je systeem los, bevrijdt je van vastzittende emoties die psychosomatisch zijn geworden. De heling van de stem via mij als therapeut of uiting van de cliënt via klank, verbinden je weer met je eigen zuivere wezen, die liefde, vitaliteit, gezondheid en vreugde is. Laat de aard/ziel van je eigen stem klinken, Terra Voice!

Holistische Stemtherapie van Terra Voice maakt tijdens de behandeling gebruik van een lichaamsgerichte-, klankgerichte-, muzikaal-gerichte, helende en sjamanistische ingang om te kunnen werken met de stem.

Muziektherapie (Vaktherapie)

muziektherapie

Muziektherapie is een vorm van preverbale psychotherapie, ook wel non-verbale therapie genoemd. Het is een methodische vorm van hulpverlening waarbij muzikale middelen binnen een therapeutische relatie worden gehanteerd om verandering, ontwikkeling, stabilisatie of acceptatie te bewerkstelligen op emotioneel, gedragsmatig, cognitief, sociaal of lichamelijk gebied.

Muziek heeft invloed op de stemming van mensen en kan aanzetten tot bewegen. Via muziek kunnen mensen experimenteren met nieuw gedrag en hun gevoelens leren uiten. Door muziek worden lagen van het bewustzijn aangesproken die op een uitsluitend verbale manier minder in beweging worden gebracht.

Muziektherapie werkt met improvisatie, spel, ritme, melodie, klank van instrumenten en de stem. Muziek is een prachtige expressie vorm die ons is geven onze creativiteit, ons hart en onze ziel tot uiting te brengen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat muziek bewust ingezet een helend effect heeft op onze gezondheid en welbevinden.

Als woorden niet kunnen uitdrukken of verwerken wat we voelen is er, als ons hart in zingen of klinken uitbarst, een nieuw lied van heling geboren.

Psych-K

Psych-k

Ben jij je bewust wat je creëert in het leven?
De aandacht die je ergens instopt, is wat je ontvangt!

Alle ervaringen die je meemaakt sla je voornamelijk op als overtuigingen in je onderbewustzijn. Maar liefst 95% van je emoties en gedrag worden aangestuurd vanuit je onderbewustzijn. Wanneer je stress ervaart heb je niet meer je volledige hersencapaciteit tot je beschikking.

Met PSYCH-K synchroniseer je beide hersenhelften waardoor je stress blijvend kunt omzetten in innerlijke rust.
Via PSYCH-K help ik cliënten in mijn praktijk Terra Voice inzicht te krijgen in hun overtuigingen die ze zijn gaan geloven over zichzelf, de ander en het leven. Via mijn heldervoelen weet ik als therapeut en coach snel tot die belemmerde overtuigingen door te dringen die jouw belemmeren jezelf in vrijheid te kunnen zijn.

Ook traumatische ervaringen kunnen we via PSYCH-K loskoppelen van de ervaring, waardoor spanning en angst verdwijnt en je neutraal de gebeurtenis kunt waarnemen, zonder dat je daarin jezelf verliest.
Op een grondige, zeer doeltreffende manier herschrijven we tijdens PSYCH-K al je belemmerende overtuigingen en ervaringen naar productief handelen, innerlijke rust en vrede.

PSYCH-K wordt door de cliënten zelf toegepast, wat inhoudt dat je onderwuste zelf via spiertesten aangeeft waar aan gewerkt mag worden en dat je met behulp van de juiste handelingen zelf oplost wat je belemmert, om zo voor je ware zelf en je levensdoel te kunnen gaan.

Vanuit mijn helende vermogen bied ik verdieping in de PSYCH-K methode aan waardoor er afstemming en heling plaats vindt in je volledige 13-voudige lichtwezen.

Integrale EMDR – Trauma Therapie

EMDR

Via EMDR breng ik door het kloppen op je benen je zenuwstelsel tot rust waardoor verkrampte ervaringen in je onderbewust aan het licht kunnen komen. Op een hele zachte, vriendelijke manier wordt de spanning die in je lichaam is opgebouwd, uit je systeem geklopt.

Via mijn ‘Helder-voelen-weten-zien’ ga ik samen met jou op reis en voel ik precies aan waar een blokkade in je systeem is blijven hangen en vrijgemaakt mag worden.

Soms combineer ik EMDR met stemwerk waardoor ervaringen die los geklopt worden zich kunnen uiten, door te mogen klinken vindt tot op celniveau heling plaats.

Vanuit de Terra Voice vorm bied ik EMDR aangepast aan met de verdieping van ‘The Mother of God’-energie waardoor er afstemming en heling plaatsvindt in je volledige 13-voudige lichtwezen. Hierdoor is de naam ‘integrale EMDR’ ontstaan.

EFT – Emotie Freedom Techniek

EFT

EFT is een methode om mensen te helpen emotioneel vrij te zijn.
Bij EFT maken we gebruik van specifieke herinneringen waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik te maken van focus (visueel) en de juiste woorden (auditief) maken we verbinding met de herinnering zodat we die in het hier en nu weer kunnen voelen. Vervolgens neutraliseren we deze negatieve emotie met behulp van acupressuur: we bekloppen een aantal punten op gezicht, lichaam en handen waardoor de negatieve spanning wordt geneutraliseerd.

De herinnering aan een vervelende of traumatische ervaring zal niet verdwijnen, wel de emotie die daaraan gekoppeld was.
Heb je EFT goed toegepast op een specifiek probleem, dan zal dit een blijvend effect hebben.

EFT kun je inzetten voor elk probleem dat een spanning- of stresselement bevat.
Alle negatieve emoties worden veroorzaakt door een verstoring in het energiesysteem van ons lichaam.”
EFT heft die verstoring op, zodat de energie weer vrij kan doorstromen.

PRM – Pijn Reset Methode

PRM

Heb je chronische pijn die elke keer op een andere plek in je lichaam lijkt te gaan zitten?
Heb je nog steeds pijn na een ongeval maar zijn 6 à 3 maanden herstel al voorbij?
Heb je last van fibromyalgie of vaginisme?

Tijdens het Pijn Reset Traject gaan we aan de slag met de oorzaak van je aanhoudende pijnklachten. PRM wordt in gezet bij cliënten met pijnklachten en is ontwikkeld door Tim Orsouw.

Pijn in je lichaam wil je iets vertellen. Er schuilt een verhaal onder je pijn dat gehoord wil worden.

Dr Sarno is de grondlegger van TSM en heeft via deze diagnose duizenden patiënten onderzocht en pijnvrij gemaakt via het Mind & Body concept. Dit is de basis denkwijze van PRM. Pijn is eigenlijk een afleider/onderdrukker om emoties zoals opgepropte woede, angst, verdriet en schaamte  om die niet te hoeven voelen.

Op het moment dat een onderdrukte emotie van een niet verwerkte ervaring, wat vastzittende energie in je lijf is, weer mag gaan stromen, kan pijn plots verdwijnen. Soms is alleen al de juiste kennis over de oorzaak van je klachten voor sommige patiënten genoeg om van hun klachten af te komen. Bij andere cliënten mogen we wat dieper in je onderbewuste op onderzoek gaan om bij het oorspronkelijke verhaal te komen wat je lichaam via pijn probeert te onderdrukken.

Doordat ik zeer veelzijdig ben opgeleid, kan ik samen met mijn helder-voelende vermogen ook hardnekkige trauma’s die in je lichaam zijn weggestopt aan het licht brengen en oplossen.  Alles met het uiteindelijke doel om jou weer pijn vrij in het leven te laten staan.

Reading

reading

Reading is het ontvangen en duiden van kleuren en beelden in de aura en de chakra’s van een mens. Je aura is de uitstraling van je lichaam en geest, alles wat je denkt en voelt, straal je uit. Je chakra’s zijn energiecentra in je lichaam. Chakra’s kun je beschouwen als de organen van het energetische lichaam, het zijn als het ware vibrerende informatiebronnen. Als je bijvoorbeeld ergens tegenop ziet, kun je een druk op je maag voelen, in het geval van opgepropte emoties kun je een kikker in je keel krijgen. Bij deze voorbeelden heb je, zonder het misschien te weten, contact met je chakra’s. Er zijn 7 hoofdchakra’s die gelezen kunnen worden, stuk voor stuk belichamen ze hun eigen soort energie.

Je kunt veel zelfkennis opdoen als je ervaart wat er in je energiecentra ligt opgeslagen. Leef je bijvoorbeeld vooral vanuit je wil en vanuit je hoofd en wat maakt dat je dit patroon hebt? Een reading kan hier een helder licht op laten schijnen en, in combinatie met een healing, diep in je wezen doorwerken.

Naast een algemene reading kun je ook specifiek naar bepaalde thema’s of vragen kijken over bijvoorbeeld gezondheid, relatie of terugkerende patronen.

Healing

Healing
Een healing is het kanaliseren van genezende energie via de handen. Via energie die door mijn handen stroomt en door middel van geestkracht, wordt helende energie naar de cliënt overgebracht.

Een healing geeft aandacht aan blokkades die op fysiek, emotioneel of energetisch niveau vastzitten. Deze blokkades worden uitgenodigd om weer te gaan stromen. Deze heling kan je zittend of liggend ontvangen.
Tijdens een healing werk ik met een hele hoge genezende trillingfrequentie.

Familieopstelling

Familieopstelling

Een ieder maakt deel uit van een familiesysteem. Uit liefde of onbewust kunnen we verstrikt raken met de lotsbestemming en de emoties van een of meer familieleden. Conflicten, patronen en lasten kunnen daardoor vaak generaties lang in een familie blijven. Deze patronen kunnen diep doorwerken op je gevoelens, je handelen, je gezondheid en welzijn. 

Individuele familieopstelling

Met behulp van een individuele familieopstelling kan deze verborgen verstrikking zichtbaar en voelbaar gemaakt worden.
Ik werk met grondvormen waar ik en soms de cliënt op gaan staan. Het is wonderlijk om te zien hoe ik totaal in mijn houding, woorden en uitspraken een familielid word die ik totaal niet ken!
Het doel is de orde te herstellen, verantwoordelijkheid terug te geven waar het hoort en hierdoor de verstrikkingen te doorbreken zodat je weer jezelf kan/mag zijn in je denken, voelen en handelen.

Door middel van een opstelling worden die familielijnen zichtbaar gemaakt die voor jou belemmerend zijn en daar mogelijk opgelost. Je gaat je eigen plek weer innemen in jouw familiegeschiedenis!

Zijnsgeoriënteerde coachinggesprekken

PSYCH-K

Bij zijnsgeoriënteerde coaching worden levensinhoudelijke onderwerpen besproken vanuit het non-dualisme. Aanwezig zijn in het hier en nu, loskomen van identificaties met je verhaal, saboterende overtuigingen loslaten en in plaats van je hoofd je eigen hart volgen zijn thema’s die aan bod kunnen komen.

Emotiecoaching

emotiecoaching
De Grondlegger van EmotieCoaching is Vera Hellemam waar ik verschillende trainingen heb gevolgd.
Wat wil een emotie je vertellen? Wat is de uitnodiging van een emotie die je voelt om in jezelf te gaan omarmen?
Waar brengen je emoties je als je ze werkelijk allemaal durft te gaan voelen?
EmotieCoaching die ik vervolgens zelf verder eclectisch heb doorontwikkeld is een krachtige ingang om thuis te komen in jezelf en verkrampingen in je systeem los te laten.

Hypnotherapie

Hypnotherapie

Ik heb verschillende trainingen gevolgd o.a. bij Marcia Peers (RTT) en ook hier vervolgens mijn eigen intuïtieve draai aangegeven.
Gewoon omdat ik merkte met de cliënten die ik aantrek, mijn aanpassingen beter aansloten bij hun vaak alerte geest.

Tijdens een hypnotherapie breng ik je via een visuele reis naar je onderbewuste naar die plekken die qua ervaring nog in jouw systeem opgeruimd willen worden. Tijdens hypnotherapie kun je inzichten krijgen, verwerken, herschrijven en rechtzetten wat op dat moment in die gebeurtenis bijvoorbeeld niet geuit heeft kunnen worden.

Een prachtige tool die ik op bewust momenten bij sommige cliënten inzet om een doorbraak te laten plaatsvinden.

Access the Bars

access the bars
Meer ruimte creëren voor nieuwe mogelijkheden

Wat zijn de Bars?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

PSYCH-K

Hoe gaat een BARS sessie in zijn werk en wat doet het?

Het nalopen van de Bars is een proces waarbij je volledig aangekleed ontspannen op je rug ligt.

De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien van wat je cognitief weet.

Dit valt te vergelijken met een ‘defragmentatie’ van de harde schijf van je computer. Het ‘verwijderen’ van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte opnemen en je energie systeem zwaar en overladen maken.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je werkelijk terug in meer ruimte en gemak in jouw leven, wat een grotere ontvankelijkheid biedt en voor meer van wat jij wenst.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is.
Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie.

Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Vanuit de Terra Voice vorm bied ik een Bars sessie aangepast aan met de verdieping van ‘The Mother of God’ energie, waardoor er afstemming en heling plaatsvindt in je volledige 13-voudige lichtwezen.

Ik voel me opnieuw geboren in liefde en helderheid.

Het Happy Mindset Coaching traject was het grootste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven. Het heeft mij geholpen om oude patronen, onzekerheden en overtuigingen los te laten, door middel van de prachtige combinatie van bewustwording en transformatie. Met de expertise, afstemming en secuurheid van Gelinde, kon ik diep afdalen in mezelf. En opruimen wat voor mij nog in de weg stond om vanuit mijn hart te kunnen leven. Ik voel me opnieuw geboren in liefde en helderheid. Dank hiervoor!

- Anneke Biesta -

Een heel fijne en goede therapeut!

Een heel fijne en goede therapeut! Gelinde heeft een zeer breed spectrum aan ervaring en tools die ze kan inzetten, zodat ik altijd ervaar dat, waar het ook over gaat, het altijd "spot on" is en ik er goed mee verder kan. Wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is, naast haar vakkundigheid, is haar authenticiteit en vooral integriteit. Je kunt er van op aan dat je op de best mogelijke manier verder komt op je eigen pad, als je naar Gelinde gaat.

- Sandra Zwerver -

Ik vind het knap hoe je steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast.

"Ik ben ontzettend dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ze heeft mij veel gebracht! Van het (h)erkennen van (oude) pijn en verdriet, mijn patronen inzien en doorbreken, leren loslaten, negatieve overtuigingen ombuigen, mijn energie laten stromen, emoties voelen en in mijn kracht komen. Ik vind het knap hoe zij steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast. Wat mij betreft is dat uniek en haar absolute kracht, waardoor ze écht de kern raakt en mensen verder helpt. Wat ik zelf ook fijn vond is dat je niet altijd hoeft te praten. Juist niet. Voel maar, laat maar, onderga en sta open. Naast een hoop mooie sessies vond ik ze vaak ook spannend, vloeide er tranen of vond ik ze soms ook stom of teleurstellend. Altijd bracht het toch weer dat wat ik nodig had. Ik heb Gelinde aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden (o.a. mijn moeder) en allemaal zijn ze blij dat ze naar haar toe zijn gegaan. Als je jezelf een leven gunt waarbij je kunt zijn wie je bent, leeft vanuit je hart en sterk in je schoenen staat, gun jezelf dan Gelinde als reisleider. Dat is een groot cadeau."

- Leonie -

Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde

"Ik kwam bij Gelinde in een periode met voortdurende angsten en energietekort. Maar ook met een intuïtie dat ik vanuit een andere bron zou kunnen leven. In die dubbelheid van nood en verlangen vertrouwde ik op het vinden van de juiste therapeute. Bij Gelinde resoneert mijn verlangen en in haar praktijk en begeleiding ervaar ik de liefdevolle uitnodiging om me in al mijn kwetsbaarheid en weerstanden toe te vertrouwen. Haar begeleiding is concreet en direct, soms confronterend of voor mij nog niet te vatten, maar ik voel de oprechte betrokkenheid en ook de doorleefdheid. Het leert me mezelf te laten zien en uit te drukken in wie ik nu ben en me minder zorgen te maken over of ik het wel goed doe. Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde. En het mooiste is, ieder moment kan ik weer opnieuw kiezen voor mijn innerlijke bron en bezieling die nooit zal opdrogen! Kernkwaliteiten van Gelinde: helderheid, doortastendheid, toegewijd-zijn (dat ieders licht tot zijn recht komt en kan stralen)."

- Erna -

Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit

"De KernCreator opleiding, de prayers en alles wat ik heb geleerd hebben mij erg geholpen om in mijn kracht en uit de slachtofferrol te blijven.
De opleiding heeft me erg geholpen verbinding te maken met mijn eigen kracht en daar ook te blijven, wat er om me heen ook gebeurt. En als ik toch even van slag ben, kom ik veel sneller en makkelijker terug bij mezelf. Ik voel me steviger en ben me bewust dat ik zelf creëer hoe ik iets ervaar, dat geeft me zoveel ruimte om energie te steken in dat waar ik wel voor kies.
Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit en neemt je mee door de verschillende lagen heen naar het pijnpunt toe om samen de angel eruit te halen. Gelinde heeft heel veel ervaring en tools waardoor je makkelijk kunt schakelen als er iets anders of aanvullend nodig is. Wat je aanbiedt heb je zelf doorleefd en dat voelt stevig en zuiver."

- Carry -

Een bevrijdende ervaring

“In therapie gaan is actueel en modern. Je kan er openlijk over praten. Maar om een aanpak te vinden, die bij je past, moet je soms een goede tip krijgen. Die kreeg ik van een psychiater, die mij jaren geleden een stuk inzicht gaf en nu zei: maak eens een afspraak met Gelinde Hengst. Via haar stemtherapie kwamen lang weggestopte emoties los. Ik kreeg weer lucht om daarna allerlei problemen onder ogen te zien. Na het losmaken confronteerde zij mij met zaken die ik aan kon pakken. Toen werd het een combinatie van klanken en praten.
De aanpak van Gelinde Hengst werd voor mij een bevrijdende ervaring.”

- Gertjan -

Direct op mijn gemak bij Gelinde

“Vanaf het begin voelde ik me tijdens de reading op mijn gemak bij Gelinde. Ze heeft me dingen verteld die me enorm raakte, omdat het precies die dingen zijn waar ik nu mee bezig ben. Het heeft mijn ogen geopend wat ik eigenlijk al wist maar niets mee deed. Daar ga ik nu aan werken. Ik ben heel blij met de reading en met Gelinde. Bedankt!”

- Jacqueline -

Ik kan nu beter voor mezelf opkomen

"Lieve Gelinde, ik vond het heel fijn om bij jou in therapie te zijn. Ik heb echt heel veel geleerd en ook heel veel profijt van gehad. Ik kan nu beter voor mezelf opkomen en ook zeggen wat ik op mijn hart heb. Daarvoor dank.”

- Ivy -

Ik ben een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden

"Mijn man zag me na 25 jaar huwelijk veranderen en werd steeds nieuwsgieriger wat ik daar eigenlijk bij Gelinde deed. Sinds de PSYCH-K sessies ben ik een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden. De relatie met mijzelf is veranderd van een negatief zelfbeeld en altijd piekeren over wat een ander vindt naar mezelf waarderen om wie ik ben. Ik ben enorm dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ik kan voor het eerst in mijn leven voluit zeggen dat het goed met me gaat!"

- Meta -

Je geeft het vertrouwen ‘that ain’t no mountain high enough’

Bij de KernCreator Opleiding heb ik echt mogen leren om te gaan staan voor de veelkleurige, gelaagde persoon die ik ben. Hoe ik mij mag afstemmen op mijn innerbeeing en hoe ik elke keer weer mag inchecken bij mezelf. Hoe ik mij in een alsmaar veranderende wereld mag afstemmen op mijn innerlijke stem en zo goed kan voelen wat passend is voor mij.
Gelinde is heel helder in haar vraagstellingen, kan je goed spiegelen en geeft je het vertrouwen 'that ain't no mountain high enough', er is altijd een manier.

- Jopke -