Moeiteloos je grenzen aangeven

Assertief in balans doen wat van binnenuit klopt voor jou

online mentale-EHBO-toolkit

Wil jij weer vol zelfvertrouwen in het leven staan en duidelijk je grenzen kunnen aangeven?
Ben jij er helemaal klaar mee dat er steeds over jou heen gelopen wordt?
Voel jij je regelmatig niet gehoord of gezien?
Wil je graag makkelijke en snelle tools in handen hebben zodat die zorgen dat je in balans en rustig blijf bij mensen die je normaal gesproken triggeren?

Dan is dit onlineprogramma Moeiteloos je grenzen aangeven echt voor jou!

Ik heb 5 krachtige methodes voor jou geselecteerd die jou gaan begeleiden stress op te ruimen.
Via deze technieken kan je blokkades, angsten, negatieve ervaringen en negatief zelftalk transformeren naar meer innerlijke rust en vrede.

Het is een EHBO toolkit voor je mentale gezondheid die veel stress en spanning in je lichaam zullen opruimen.

En omdat niet iedereen en elke situatie hetzelfde is heb ik juist aanvullende technieken gekozen die afhankelijk van jouw geaardheid en situatie effectief zijn.

Ook zit er een zeer krachtige hypnosemeditatie in dit programma die je begeleidt om mensen die op een nare manier over jouw grenzen zijn gegaan te gaan vergeven. Hierdoor leer jij het verleden los te laten wat jou niet meer dient en komt er ruimte om nieuwe liefdevollere ervaringen aan te kunnen trekken.

Via een paar korte video’s leg ik je de verschillende releasetechnieken uit en kun je meteen meedoen.
Een video is gericht op grensproblemen in je familie en een ander voor op je werk. Vervolgens heb ik twee korte video’s opgenomen die je heel breed in kunt zetten voor bijna alle stressvolle situaties en gebeurtenissen zodat je weer rustig en kalm wordt.

Hoe vaker je de technieken herhaalt, hoe meer je zenuwstelsel tot rust zal komen en je steeds makkelijker en adequater zult kunnen reageren in verschillende situaties en bij verschillende soorten personen en gedragingen.

Mensen die met heftige trauma’s of een narcistische opvoeding te maken hebben gehad adviseer ik om 1-op-1 via een Happy Mindset Coaching-traject met mij aan de slag te gaan. Het onlineprogramma Moeiteloos je grenzen aangeven kan wel een hele goede start zijn om beter in je vel te komen zitten.

Ben jij er klaar voor om weer eigenaarschap over jouw leven in te nemen?
Wil jij altijd en overal makkelijke technieken bij de hand hebben om in balans te blijven of terug te komen?

Meld je dan nu aan voor het onlineprogramma Moeiteloos je grenzen aangeven.
Het geeft je de kennis die je kunt gebruiken in je eigen tijd en op elk moment dat het jou uitkomt!
Direct toegang tot het onlineprogramma in de Terra Voice Academy
Je kunt starten wanneer het jou uitkomt en je hebt lifetime toegang tot het onlineprogramma.
5 krachtige methodes voor jou die jou gaan begeleiden stress op te ruimen.
Via deze technieken kan je blokkades, angsten, negatieve ervaringen en negatief zelftalk transformeren naar meer innerlijke rust en vrede.
4 video’s met verschillende releasetechnieken die ervoor zorgen dat je zenuwstelsel tot rust komt en waardoor je steeds makkelijker en adequater zult kunnen reageren in verschillende situaties en bij verschillende soorten personen en gedragingen.
PDF download waar je de releasetechnieken rustig op je gemak kan terug lezen
Een zeer krachtige hypnosemeditatie die je begeleidt om anderen die over jouw grenzen zijn gegaan te vergeven.
Dit cadeau kun je aan jezelf geven voor € 197 incl. btw.

Gelinde Hengst

Therapeut – Coach – Healer – Trainer – Inspirator

Mijn naam is Gelinde Hengst. Ik werk sinds 2000 in mijn praktijk Terra Voice als holistisch & multidisciplinair therapeut/coach/healer/reader/trainer. Ook ben ik de oprichtster van 2 verschillende opleidingen en heb ik al honderden vrouwen mogen begeleiden weer gezond, vitaal, assertief vanuit hun eigen innerlijke kompas in het leven te gaan staan.

Het is mijn kracht om met empathie en humor het meest ongemakkelijke in jou ontspannen aan het daglicht te brengen, zodat het kan worden opgelost en verwerkt. Zodat jij weer VRIJ en krachtig je authentieke ‘ik’ bent en durft te zijn.

Mijn clienten zeggen het volgende over mij:
Liefdevolle aanwezigheid, respectvol, bezield, deskundig, to the point, krachtige persoonlijkheid, enthousiast, kan helemaal mezelf zijn.

Ik voel me opnieuw geboren in liefde en helderheid.

Het Happy Mindset Coaching traject was het grootste cadeau dat ik mezelf heb kunnen geven. Het heeft mij geholpen om oude patronen, onzekerheden en overtuigingen los te laten, door middel van de prachtige combinatie van bewustwording en transformatie. Met de expertise, afstemming en secuurheid van Gelinde, kon ik diep afdalen in mezelf. En opruimen wat voor mij nog in de weg stond om vanuit mijn hart te kunnen leven. Ik voel me opnieuw geboren in liefde en helderheid. Dank hiervoor!

- Anneke Biesta -

Een heel fijne en goede therapeut!

Een heel fijne en goede therapeut! Gelinde heeft een zeer breed spectrum aan ervaring en tools die ze kan inzetten, zodat ik altijd ervaar dat, waar het ook over gaat, het altijd "spot on" is en ik er goed mee verder kan. Wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is, naast haar vakkundigheid, is haar authenticiteit en vooral integriteit. Je kunt er van op aan dat je op de best mogelijke manier verder komt op je eigen pad, als je naar Gelinde gaat.

- Sandra Zwerver -

Ik vind het knap hoe je steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast.

"Ik ben ontzettend dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ze heeft mij veel gebracht! Van het (h)erkennen van (oude) pijn en verdriet, mijn patronen inzien en doorbreken, leren loslaten, negatieve overtuigingen ombuigen, mijn energie laten stromen, emoties voelen en in mijn kracht komen. Ik vind het knap hoe zij steeds weer aanvoelt wat de juiste methode voor de sessie is en een breed scala aan verschillende methoden toepast. Wat mij betreft is dat uniek en haar absolute kracht, waardoor ze écht de kern raakt en mensen verder helpt. Wat ik zelf ook fijn vond is dat je niet altijd hoeft te praten. Juist niet. Voel maar, laat maar, onderga en sta open. Naast een hoop mooie sessies vond ik ze vaak ook spannend, vloeide er tranen of vond ik ze soms ook stom of teleurstellend. Altijd bracht het toch weer dat wat ik nodig had. Ik heb Gelinde aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden (o.a. mijn moeder) en allemaal zijn ze blij dat ze naar haar toe zijn gegaan. Als je jezelf een leven gunt waarbij je kunt zijn wie je bent, leeft vanuit je hart en sterk in je schoenen staat, gun jezelf dan Gelinde als reisleider. Dat is een groot cadeau."

- Leonie -

Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde

"Ik kwam bij Gelinde in een periode met voortdurende angsten en energietekort. Maar ook met een intuïtie dat ik vanuit een andere bron zou kunnen leven. In die dubbelheid van nood en verlangen vertrouwde ik op het vinden van de juiste therapeute. Bij Gelinde resoneert mijn verlangen en in haar praktijk en begeleiding ervaar ik de liefdevolle uitnodiging om me in al mijn kwetsbaarheid en weerstanden toe te vertrouwen. Haar begeleiding is concreet en direct, soms confronterend of voor mij nog niet te vatten, maar ik voel de oprechte betrokkenheid en ook de doorleefdheid. Het leert me mezelf te laten zien en uit te drukken in wie ik nu ben en me minder zorgen te maken over of ik het wel goed doe. Inmiddels ervaar ik zoveel meer vreugde, ontspanning en energie in mijn leven en samenleven met anderen op deze aarde. En het mooiste is, ieder moment kan ik weer opnieuw kiezen voor mijn innerlijke bron en bezieling die nooit zal opdrogen! Kernkwaliteiten van Gelinde: helderheid, doortastendheid, toegewijd-zijn (dat ieders licht tot zijn recht komt en kan stralen)."

- Erna -

Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit

"De KernCreator opleiding, de prayers en alles wat ik heb geleerd hebben mij erg geholpen om in mijn kracht en uit de slachtofferrol te blijven.
De opleiding heeft me erg geholpen verbinding te maken met mijn eigen kracht en daar ook te blijven, wat er om me heen ook gebeurt. En als ik toch even van slag ben, kom ik veel sneller en makkelijker terug bij mezelf. Ik voel me steviger en ben me bewust dat ik zelf creëer hoe ik iets ervaar, dat geeft me zoveel ruimte om energie te steken in dat waar ik wel voor kies.
Gelinde doorziet goed en snel waar de kern van het “probleem” zit en neemt je mee door de verschillende lagen heen naar het pijnpunt toe om samen de angel eruit te halen. Gelinde heeft heel veel ervaring en tools waardoor je makkelijk kunt schakelen als er iets anders of aanvullend nodig is. Wat je aanbiedt heb je zelf doorleefd en dat voelt stevig en zuiver."

- Carry -

Een bevrijdende ervaring

“In therapie gaan is actueel en modern. Je kan er openlijk over praten. Maar om een aanpak te vinden, die bij je past, moet je soms een goede tip krijgen. Die kreeg ik van een psychiater, die mij jaren geleden een stuk inzicht gaf en nu zei: maak eens een afspraak met Gelinde Hengst. Via haar stemtherapie kwamen lang weggestopte emoties los. Ik kreeg weer lucht om daarna allerlei problemen onder ogen te zien. Na het losmaken confronteerde zij mij met zaken die ik aan kon pakken. Toen werd het een combinatie van klanken en praten.
De aanpak van Gelinde Hengst werd voor mij een bevrijdende ervaring.”

- Gertjan -

Direct op mijn gemak bij Gelinde

“Vanaf het begin voelde ik me tijdens de reading op mijn gemak bij Gelinde. Ze heeft me dingen verteld die me enorm raakte, omdat het precies die dingen zijn waar ik nu mee bezig ben. Het heeft mijn ogen geopend wat ik eigenlijk al wist maar niets mee deed. Daar ga ik nu aan werken. Ik ben heel blij met de reading en met Gelinde. Bedankt!”

- Jacqueline -

Ik kan nu beter voor mezelf opkomen

"Lieve Gelinde, ik vond het heel fijn om bij jou in therapie te zijn. Ik heb echt heel veel geleerd en ook heel veel profijt van gehad. Ik kan nu beter voor mezelf opkomen en ook zeggen wat ik op mijn hart heb. Daarvoor dank.”

- Ivy -

Ik ben een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden

"Mijn man zag me na 25 jaar huwelijk veranderen en werd steeds nieuwsgieriger wat ik daar eigenlijk bij Gelinde deed. Sinds de PSYCH-K sessies ben ik een leukere vrouw en moeder voor mijn kinderen geworden. De relatie met mijzelf is veranderd van een negatief zelfbeeld en altijd piekeren over wat een ander vindt naar mezelf waarderen om wie ik ben. Ik ben enorm dankbaar dat Gelinde op mijn pad is gekomen. Ik kan voor het eerst in mijn leven voluit zeggen dat het goed met me gaat!"

- Meta -

Je geeft het vertrouwen ‘that ain’t no mountain high enough’

Bij de KernCreator Opleiding heb ik echt mogen leren om te gaan staan voor de veelkleurige, gelaagde persoon die ik ben. Hoe ik mij mag afstemmen op mijn innerbeeing en hoe ik elke keer weer mag inchecken bij mezelf. Hoe ik mij in een alsmaar veranderende wereld mag afstemmen op mijn innerlijke stem en zo goed kan voelen wat passend is voor mij.
Gelinde is heel helder in haar vraagstellingen, kan je goed spiegelen en geeft je het vertrouwen 'that ain't no mountain high enough', er is altijd een manier.

- Jopke -

Ben jij er klaar voor om weer eigenaarschap over jouw leven in te nemen?
Wil jij altijd en overal makkelijke technieken bij de hand hebben om in balans te blijven of terug te komen?

Meld je dan nu aan voor het onlineprogramma Moeiteloos je grenzen aangeven.
Het geeft je de kennis die je kunt gebruiken in je eigen tijd en op elk moment dat het jou uitkomt!

© Terra Voice | Gelinde Hengst
Website & branding met  gecreëerd door Anita Faber