In deze podcast wil ik jou elke vrijdag super veel waarde gaan aanbieden zodat je assertiever, succesvoller, gezonder in verbinding met jouw hart en soulmissie in het leven komt te staan.

Mijn missie is om meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren.

Om jou meer te vertellen wat er allemaal in de podcast voorbij komt heb ik als voorbereiding een korte introductiepodcast opgenomen die je nu hier kan beluisteren.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen zijn: Health, Mindset, law of Atrraction en Feminine Leadership.

Het is een intuïtieve podcast waar ik naast veel kennis, 23 jaar coaching ervaring ook gechannelde informatie zal delen. Meestal zal de podcast een solo opname zijn maar soms zal ik een collega die me aan het hart is interviewen of een cliënt die veel waarde met jullie kan delen vanuit haar ontwikkelingsachtergrond.

Ik hoop natuurlijk dat je de Gelinde Hengst Podcast meteen gaat volgen/abonneren op Spotify, Youtube of Soundcloud want woorden spreken toch sneller en makkelijker door ze rechtstreeks aan jou te vertellen i.p.v. een hele lap tekst op te schrijven.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen waar jij als vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in mijn podcast gratis in liefde voor jou beantwoorden.

Ik kijk ernaar uit jou tijdens mijn podcast transformerend & optillend tot dienst te zijn!

Liefs,
Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!