Wat laat het gedrag van jouw kind jou zien? Als ouder kan je de neiging hebben om je kind het probleem te laten zijn als het zich misdraagt of bepaalde gedragsuitingen laat zien.
Maar hoe vaak toont een kind met zijn woede of stille teruggetrokken gedrag niet jouw onverwerkte thema’s of eigen innerlijk onvermogen?

Tijdens deze Gelinde Hengst Podcast – Je kind als je spiegel – ga ik in gesprek met speltherapeut en ambulant gezinsbegeleider Anneke Biesta.

Op het moment dat jij als ouder bereid bent om samen met je kind in alle eerlijkheid te kijken wat er werkelijk in de diepere lagen aan de hand is tussen jullie interactie of zijn gedrag op school kan dit een mega groeispurt en heling voor jou en je kind zijn.

Het kind neemt namelijk alles over waar jij niet authentiek in bent, iets niet leeft of nog onverwerkt hebt. Ook als jij het lastig vindt om je grenzen aan te geven dan dwingt jouw kind je om te gaan leren beter voor jezelf te gaan zorgen.

Je kind leert namelijk van jou, door jou wat jezelf voor leeft. Maar ook waar jezelf nog onbewust van kan zijn. Dit staat los van schuld maar als een kans om samen meer te worden dan je nu bent.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert in te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden,

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; Je kind als je spiegel – interview Anneke Biesta – Jouw route naar een happy life.

Liefs,

Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!