Zelfkritiek wie heeft er geen last van?

Een beetje zelfkritiek is gezond. Het zorgt dat je blijft reflecteren over je handelen en kan groeien. Het wordt een probleem als je maar negatief over jezelf blijft denken en dit je gaat belemmeren de beste versie van jezelf neer te zetten in het leven.

Waarom heb jij zoveel last van zelfkritiek en wat kan je hier aan veranderen?

Dit bespreek ik in deze Gelinde Hengst Podcast. Ik neem je aan de hand door vele facetten die zorgen dat zelfkritiek zo groot wordt dat het je zelfbeeld onder uit haalt.

Hiernaast vertel ik jou wat je kan doen om hier verandering in aan te brengen zodat jouw leven een stuk leuker en succesvoller wordt.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert in te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt. Dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; Zelfkritiek waarom doe ik dat en hoe laat ik het stoppen – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!