Als mens zijn we geprogrammeerd om ons geluk, zelfliefde en eigenwaarde te zoeken buiten onszelf. Vaak hebben we in onze opvoeding ook geleerd om met de ogen van de ander naar onszelf te kijken in plaats vanuit je eigen innerlijke weten.

Al dat zoeken maakt je uiteindelijk meer en meer ongelukkig. Want op wie jij hebt gewacht dat was je altijd zelf.

Het leven nodigt je uit via je levenservaringen om jezelf weer te gaan ontmoeten vanuit je ware essentie. Te gaan zien wie jij werkelijk bent!

Overgave aan je ware zelf brengt je thuis en laat al het zoeken naar erkenning en acceptatie stoppen. Want alles wat je daar zoekt zul je NOOIT vinden als het niet van binnenuit is ingenomen.

Tijdens deze podcast neem ik je afgestemd mee, in een ondersteunende woordenreis om meer thuis te komen in je volmaakte zelf.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert in te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden,

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als  ambitieuze vrouw tegen aanloopt. Dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; Jij bent het op wie je hebt gewacht! – Jouw route naar een happy life.

Liefs,

Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!