Hoe vaak voel jij je geïrriteerd?
Hoe vaak heb jij kritiek naar de ander?
Voel eens wat dit in je eigen lichaam voor effect heeft.

Dan zul je merken dat deze reactie op een situatie jezelf niet goed doet.

Eigenlijk maak jij de ander verantwoordelijk voor hoe jij je voelt.
Je geeft de keus voor jouw welzijn uit handen aan de ander.

Tijdens deze podcast; irritatie en kritiek naar de ander, word jij daar gelukkig van? Ik laat je zien dat jij als je dit te vaak ervaart, jij degene bent die zich steeds slechter gaat voelen.

Ook laat ik je door een andere bril kijken hoe je ook met een situatie die jou stoort om kunt gaan waardoor je opeens een andere ervaring bij jezelf kan gaan ervaren.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; irritatie en kritiek naar de ander, word jij daar gelukkig van? – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!