In dit super waardevolle en gezellige interview met Monica van der Lem nemen we je mee in helende muziek om op een holistische manier met je gezondheid aan de slag gaan.

Monica is net zoals ik een allround therapeut die op haar eigen unieke manier mensen ondersteunt met hun gezondheidsklachten als paramedisch geneeskundige. Hiernaast werkt ze als – DJ Miss Monica en componeert ze frequentie muziek.

Haar prachtige aanwezigheid en kennis was een genot voor mij tijdens het opnemen van deze podcast. We gaan inderdaad van de hak op de tak omdat we zoveel waardevolle kennis hebben om met jou te delen.

Het mooie aan Monica is dat ze naast haar kennis ook uit eigen ervaring kan praten. Dit maakt haar een doorleefde oprechte light worker therapeut. Ze is een zielzuster en ik raad deze podcast van harte aan als jij breder naar je klachten, leefstijl, gezondheid, persoonlijke groei en bewustzijn wilt kijken.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; Helende muziek en op een holistische natuurlijke manier met je gezondheid aan de slag – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!