In deze podcast heb ik het over je emoties als je innerlijke kompas. Waarom heb jij zo’n last van bepaalde emoties en wat willen ze met jou communiceren?

Ik zie dat de meeste mensen en therapeuten/coaches totaal niks begrijpen van het doel van emoties. In plaats van te gaan luisteren waar een emotie je toe uitnodigt, gaan de meeste therapieën en mensen aan de slag waarom ze de emoties hebben en blijven er daardoor eindeloos in hangen.

Je emoties zijn jouw inner guidance. Het is een feedback mechanisme van jouw hogere zelf, ziel, bron en of je in alignement bent met je ware zelf of uit verbinding gaat.

Deze podcast heb ik speciaal opgenomen voor mijn cliënten als ondersteuning van hun proces zodat ze mijn uitleg tijdens een coaching traject nog een keer terug kunnen horen.

Dus ik zou zeggen doe er je voordeel mee als je al even mee wilt luisteren hoe ik o.a. via deze werkwijze met mijn cliënten tijdens een Happy Mindset Coaching traject aan de slag ga.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt. Dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; je emoties als je innerlijke kompas – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!