Hoe komt het toch dat sommige therapieën niet aanslaan bij mensen?
Hoe herken jij een goede therapeut/coach (in de overvloed van de zichzelf benoemde therapeuten) tegenwoordig?
Hoe komt het toch dat jij mogelijk al zoveel hebt geïnvesteerd in je persoonlijke ontwikkeling en nog steeds met bijna dezelfde klachten rond loopt?

Wat zijn de juiste ingrediënten die maken dat een coaching/therapie sessie succesvol is en jij ook weet dat je met een bekwame, goed opgeleide maar vooral ook geschikte therapeut/ coach te maken hebt?

Tegenwoordig worden veel beroepen vanuit het hoofd om iets of iemand te kunnen zijn gekozen. Maar net zoals dat niet iedereen hetzelfde talent heeft om een geweldige pianist te worden (hoe hard je ook oefent en studeert) zo is het coach/therapeut zijn een skill waar niet iedereen voor in de wieg is gelegd. Het mag echt in jouw geboorte blue print staan om een genezer, healer, ziener, coach, therapeut voor de ander te kunnen zijn.

Vanuit mijn 23 jaar ervaring als therapeut waarbij ik honderden cliënten heb mogen begeleiden. Alsook het zelf investeren in mijn persoonlijke groei via opleidingen en coaching trajecten deel ik mijn kennis en beschouwing op dit thema. Je krijgt ook een indruk wat mijn aanpak hierin is.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; Wat maakt iemand een goede coach of therapeut?- Jouw route naar een happy life.

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!