De dag dat deze podcast online gaat is het Bevrijdingsdag.
Wat is voor mij vrijheid?
Op welke manier bevrijd jij jezelf zodat jij je volledige potentie kan leven in vrijheid?

Door vanuit ons hart te gaan leven. Onze eigen onverwerkte stukken op te gaan ruimen. Door onze vrouwelijke kwaliteiten weer te gaan eren kunnen we samen een nieuwe wereld gaan creëren.

Ook belicht ik in deze podcast hoe we al eeuwen als mensheid zijn getraumatiseerd en het tijd wordt om de innerlijke leiding terug te gaan pakken zodat we werkelijk vrijheid, vrede, liefde en harmonie op de wereld gaan vieren.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; vrijheid – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!