Het leven opent zich voor jou als je zelfliefde kan innemen en kan gaan vieren vanuit je hart wie jij bent. Vandaag reflecteer ik over dit thema omdat 12 mei, de dag dat deze podcast online staat mijn verjaardag is.

Ik kan eerlijk zeggen dat mijn verjaardag altijd wel een dingetje was. Ik stoeide altijd met mijn gevoelens en in plaats van me jarig te voelen merkte ik vooral op wat er ontbrak in mijn leven en kon ik maar niet bij dat gevoel komen van me jarig voelen.

Nu voel ik vooral hoe de liefde in mezelf is gegroeid en zie ik mijn verjaardag als een dag om mezelf te vieren met alles er op en eraan. Is dat niet vooral zelfliefde? Dat je er mag zijn precies zoals je bent. Met je mooie kwaliteiten en stukken maar ook met je kwetste en sociaal onhandige eigenschappen?

Door meer en meer in je hart te landen en het leven daar in te ademen i.p.v. steeds uit te reiken naar de ander, leer je beter voor jezelf te zorgen en te handelen wat van binnenuit klopt.

Vanuit mijn hart deel ik mijn woorden en verhalen over dit onderwerp. Ook neem ik je mee tijdens een prayer die je kan ondersteunen je eigen liefde meer in te nemen.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; zelfliefde, vieren wie jij bent! – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!