Ben jij opgegroeid met emotioneel afwezige ouders?
Dan kan dit behoorlijk wat hindernissen geven in je volwassen leven.

Tijdens deze Gelinde Hengst Podcast – De gevolgen van niet emotioneel beschikbare ouder(s), vertel ik in hoeveel facetten van je leven dit kan doorwerken.

Door te gaan begrijpen waarom je sociaal, emotioneel, fysiek en/of relationeel bepaalde klachten hebt of steeds bepaalde situaties aantrekt kan je gaan helen, herstellen en nieuwe keuzes maken waardoor je een gezonder leven gaat aantrekken.

We kijken in deze podcast met ogen van liefde zonder oordeel naar de waarheid en alle betrokkenen. Ook je ouders komen ergens vandaan en geven hun eigen aangeleerde gewoontes door. Toch is ieder mens in zijn volwassen leven verantwoordelijk om zijn eigen opgedane pijn en trauma’s te gaan dragen en verwerken zodat jouw leven maar ook mogelijk van je kinderen positief kan gaan veranderen.

Want onder elke pijn zit ook een groot talent. Hoe mooi als die uitgepakt mag gaan worden zodat jij je eigen leven, behoeftes en verlangens gaat leven.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; de gevolgen van emotioneel niet beschikbare ouder(s) – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!