In deze podcast neem ik je aan de hand welke stappen je kan zetten om je brein te transformeren naar een Happy Mindset. Je denken bepaald namelijk hoe jij je voelt en hoe jij je voelt bepaald hoe jij je gaat gedragen en wat je vervolgens aantrekt in je leven.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren.

Het is een intuïtieve podcast waar ik naast veel kennis, 23 jaar coaching ervaring ook gechannelde informatie zal delen. Meestal zal de Podcast een solo opname zijn maar soms zal ik een collega die me aan het hart is interviewen of een cliënt die veel waarde met jullie kan delen vanuit haar ontwikkelingsachtergrond.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen zijn: Health, Mindset, law of Atrraction en Feminine Leadership.

Ik hoop natuurlijk dat je de Gelinde Hengst Podcast meteen gaat volgen/abonneren op Spotify, youtube of soundcloud want woorden spreken toch sneller en makkelijker door ze rechtstreeks aan jou te vertellen i.p.v. een hele lap tekst op te schrijven.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen waar jij als vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in mijn podcast gratis in liefde voor jou beantwoorden.

Voor nu wens ik jou veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema een Happy Mindset!

Liefs,
Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!