Stress is toch wel de grootste oorzaak waarom mensen ziek worden en steeds minder goed gaan functioneren. Uit onderzoek blijkt ook dat je hersencapaciteit afneemt als je onder stress staat. Als je te lang stress ondergaat kunnen je hersenen zelfs beschadigt worden.

Des te belangrijk om te zorgen dat jij in je drukke leven zorgt dat er voldoende ontspanningsmomenten zijn zodat je je lijf en brein weer even los kunt laten.

Om je hier in te ondersteunen heb ik deze keer een hele praktische podcast opgenomen met 7 super waardevolle tips die jij meteen kunt toepassen zodat de stress in je lichaam en hoofd zullen afnemen.

Het is belangrijk dat je op een dag voldoende momentjes in roostert om even je zenuwstelsel te gaan ontspannen. Het mooie is als je dit gaat toepassen, je gedurende de rest van de dag veel beter gaat functioneren en dus veel effectiever uit de verf komt. Dus het is een win – win situatie om hier bewust mee aan de gang te gaan.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; 7 stappen om stress te verminderen, ervaar direct meer rust – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde Hengst

Ps. Hierbij de link naar de gratis online masterclass ongegeneerd je grenzen aangeven zodat jij leert wat er nodig is om beter je grenzen aan te geven in jouw leven. https://terravoice-totalhealing.nl/masterclass/

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!