Via yogatherapie kun jij je gezondheid terugzien op de yogamat.
In deze podcast ga ik in gesprek hierover met yogadocent en yogatherapeut Sylvia Sluiter.
In Gorinchem draait zij meerdere yogagroepen en geeft ze sinds kort ook 1 op 1 yogatherapie.

Ik heb Sylvia mogen ontmoeten als een hartverwarmende cliënt in mijn Terra Voice praktijk waar ze een 1 op 1 Happy Mindset Coaching traject heeft gevolgd. Ik kan eerlijk zeggen dat ik een neus heb voor talent en ik weet daarom als mensen bij Sylvia yoga gaan volgen ze in professionele handen zijn.

Voor sommige mensen wordt yoga nog als zweverig ervaren. Maar de werkelijke bedoeling van yoga is dat jij weer leert bewust in je lichaam aanwezig te zijn. Hierdoor kunnen verkrampingen die zich via spanning, stress of nare ervaringen, zich in je lichaam hebben vastgezet, weer los gaan laten.

Zelf denk ik dat het wekelijks volgen van yoga voor veel mensen zeer heilzaam zal zijn. Het helpt je om beter te leren ontspannen en weer meer ruimte in je lichaam terug in te nemen.

Voor mensen die weinig tijd hebben of echt op maat begeleid willen worden zodat ze precies die oefeningen aangereikt krijgen die hun lichaam nodig heeft zou ik 1 op 1 yogatherapie aanraden. Al doe je het maar een paar keer om daarna op maat zelf de juiste oefeningen voor jou, thuis te kunnen doen in je eigen tijd.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: in gesprek met Sylvia Sluiter over yogatherapie – Jouw route naar een happy life.

Liefs,

Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!