Het instrument, jouw stem, draagt de kwaliteit in zich om opgepropte emoties, fysieke verkrampingen en spanning te leren loslaten. Alles wat je meemaakt in je leven en niet wordt verwerkt, wordt in je brein en lichaam opgeslagen. Bewust je stem leren gebruiken als heling instrument kan tot op celniveau herinneringen lostrillen en verwerken.

In deze podcast “je stem als helend medicijn gebruiken” deel ik ruim 35 jaar ervaring en studie over het helend werken en inzetten van de stem om jou gezondheid fysiek en mentaal te verbeteren.

Er is al veel studie gedaan over de positieve effecten van muziek- & stemtherapie bij mensen met alle soorten klachten. Veel mensen blijven ondanks dat ze al via coaching/therapie sessies met zichzelf aan de slag zijn gegaan toch nog met spanning, stress of fysieke klachten rond lopen. Dit komt omdat het lichaam en zenuwstelsel overprikkeld blijft en niet meer goed weet te ontspannen.

28 oktober start ik speciaal voor ambitieuze vrouwen die stem willen geven aan wat er in hun leeft en hun zelfhelende vermogen van hun lichaam willen activeren – de live halfjaartraining – Holistic Voice Healing. 1 keer per maand op zaterdag middag komen we bij elkaar. Je ontdekt je zenuwstelsel te ontspannen, je gaat opgepropte emoties, stress en spanning loslaten waardoor je uit je overlevingsmechanisme stapt en thuis kan komen bij je ware zelf, zelfliefde en zelfvertrouwen. Via deze link lees je meer informatie: https://terravoice-totalhealing.nl/holistic-voice-healing/

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; Je stem als helend medicijn gebruiken – Jouw route naar een happy life

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!