Er zijn verschillende onderzoeken uitgevoerd naar de genezende werking van muziektherapie en frequentietherapie bij kanker. Hoewel er nog meer onderzoek nodig is om definitieve conclusies te trekken, tonen sommige studies veelbelovende resultaten.

In deze podcast muziek- & holistische stemtherapie bij kanker deel ik kennis over verschillende onderzoeken die zijn gedaan over het toepassen van muziektherapie (stem) en frequentietherapie bij kankerpatiënten.

Via deze podcast probeer ik een positieve bijdrage te geven aan mensen die ziek zijn zoals de diagnose kanker die breder naar hun ziekte en behandeling mogelijkheden willen kijken. Maar ook wil ik hun op de hoogte brengen dat zeker met frequentietherapie mooie resultaten mogelijk kunnen zijn.

Hiernaast kan het ook ondersteunend ingezet worden bij een reguliere behandeling voor pijn, angst en stress vermindering. De nadruk wordt wel gelegd in deze podcast dat je deze keuze doet in overleg met je behandelende arts.

Vanuit een holistische kijk naar gezondheid zoals ik werk binnen mijn praktijk Terra Voice zie ik elke ziekte als een healing signal waar jouw lichaam je uitnodigt anders in het leven te gaan staan en mogelijk onverwerkte trauma’s en opgepropte emoties te gaan opruimen.

28 oktober start ik speciaal voor ambitieuze vrouwen die stem willen geven aan wat er in hun leeft en hun zelfhelende vermogen van hun lichaam willen activeren – de live halfjaartraining – Holistic Voice Healing.
1 keer per maand op zaterdagmiddag komen we bij elkaar. Je ontdekt je zenuwstelsel te ontspannen, je gaat opgepropte emoties, stress en spanning loslaten waardoor je uit je overlevingsmechanisme stapt en thuis kan komen bij je ware zelf, zelfliefde en zelfvertrouwen. Via deze link lees je meer informatie: https://terravoice-totalhealing.nl/holistic-voice-healing/

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.
Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; muziek- & holistische stemtherapie bij kanker – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!