Gevoelens van angst en paniek kunnen je leven behoorlijk beheersen.
Iedereen is wel eens ergens bang voor. Angst wordt een probleem als het je vrije handelen gaat beperken en je niet meer uit de verf komt zoals je dat zou willen.

Chronische angst of altijd leven vanuit te kort en niet goed genoeg zijn is ook een reden waardoor veel fysieke klachten en ziektes kunnen ontstaan.

In deze Gelinde Hengst Podcast leg ik de verschillende oorzaken uit waarom jij last van angstgevoelens kunt hebben. Ook duid ik de verschillende vormen van angst die er zijn aan.

Door in alle eerlijkheid te gaan kijken waar jouw angst is ontstaan, krijg je inzicht  wat er nodig is om hier verandering in aan te brengen.

Zelf heb ik ook enorm veel angst gehad tijdens en na mijn 2de zwangerschap. Ik weet uit eigen ervaring hoeveel impact dit op je leven kan hebben en hoe het bepaald hoe je in het leven komt te staan.

Ook ken ik de stappen die nodig zijn om uit die angst loep te komen waardoor jezelf weer aan het stuur komt van je gedachten en gevoelens.

Ik gun iedereen die last heeft van veel angst een ander leven. Ik weet dat vele factoren mee kunnen spelen waardoor jij nu mogelijk vaak angstig bent;

De angst voor herhaling, de angst voor de toekomst, de angst voor hoe je lichaam reageert, sociale angst. Uiteindelijk komt het allemaal ergens vandaan en dat bespreek ik tijdens deze podcast; bevrijd jezelf van angst.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; bevrijd jezelf van angst – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!