Als doorgewinterde therapeut heb ik al heel wat vrouwen (en mannen) mogen begeleiden die gefrustreerd waren in hun relatie. Wat ik zie is dat een groep vrouwen geen behoefte meer krijgt in seks met hun partner of dat het niet meer lukt door o.a. vaginisme. Hoe komt dit?

Ook zie ik gescheiden vrouwen die zich weer in de arena van het daten stappen en opmerken dat een groepje mannen de 1e date al aanstuurt op seks waar een vrouw op dat moment nog totaal niet klaar voor is.

Voor veel vrouwen is het lastig om goed haar grenzen aan te geven maar ook om ruimte in te nemen in wat ze echt nodig hebben.

In deze Gelinde Hengst podcast: mannen willen alleen maar seks – bespreek ik de diepere oorzaken waardoor vrouwen zich terugtrekken uit de intimiteit en wat er nodig is om deze verbinding wel weer aan te gaan.

Laten we eerlijk zijn. We lopen allemaal op de aarde rond omdat we via het plaatsvinden van ‘seks’ op de wereld zijn gezet. Toch is het voor veel koppels en nieuwe ontmoetingen een beladen onderwerp en kan het zelfs veel leed, verwijdering, frustratie en zelfs verbreken van een relatie veroorzaken.

Omdat vrouwen te vaak in de please stand zijn gaan staan zijn ze zichzelf kwijtgeraakt. Hierdoor geven ze onvoldoende aan wat ze nodig hebben maar ervaren vaak ook een onvermogen om hier zelf goed bij te komen.

Mannen daarin tegen maken regelmatig onvoldoende emotioneel verbinding met de vrouw waardoor zij zich ongehoord, onbevredigd en onvoldoende ontmoet voelt.

Het lichaam liegt nooit en vraagt dat het serieus genomen wordt. Intimiteit is belangrijk voor een gezonde relatie. Als dit samen niet goed gaat is het voor beide personen een uitnodiging tot communicatie maar ook een healing signal wat in jezelf aangekeken en opgeruimd wil worden.

Via deze podcast hoop ik hier een positieve bijdrage in te zijn zodat meer relaties weer vanuit het hart gaan plaatsvinden.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; mannen willen alleen maar seks – Jouw route naar een happy life.

Liefs,
Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!