Als je bevlogen bent in wat je doet, een groot verantwoordelijkheidsbesef hebt, perfectionistisch bent, of hard werkt om met je bedrijf of werkfunctie succesvol te zijn, ligt het op de loer dat jij onvoldoende time-out momenten neemt om weer even op te laden.

Als deze Gelinde Hengst podcast – Time-out nemen als ingrediënt voor succes – online gaat dan neem ik hierna heerlijk 3 weken vakantie. Ik ga die 3 weken ook echt even niks aan mijn werk doen.

In mij zit ook een werkpaard. Ik hou echt van mijn werk, het creëren, cliënten begeleiden, mij blijven ontwikkelen etc. Maar ik weet ook dat als ik altijd aan sta, ik uiteindelijk tot weinig goeds meer in staat ben om neer te zetten.

Om succesvol te zijn in je leven zowel in je werk, gezondheid als in je relaties is het belangrijk, eigenlijk noodzakelijk, dat je regelmatig een time-out neemt.

En niet soms even maar ook gedurende je dag. Je lichaam heeft meerdere momenten nodig zodat je zenuwstelsel even kan ontspannen. Als je hier ruimte aan geeft zul je merken dat je veel beter in staat bent om kwaliteit te geven aan alle gebieden in je leven. Maar het is ook een voorwaarde als je echt succesvol wilt zijn met je werk, bedrijf of onderneming.

Want inspiratie en creativiteit gaan stromen in die momenten dat je even uit je hoofd weg gaat. En hoe kom je daar? Precies door voldoende te ontspannen.

Tijdens deze podcast bespreek ik de belangrijkste winst redenen als jij voldoende time-out momenten neemt. Ook de negatieve gevolgen als je dat niet doet komen aan bod. Verder reik ik 5 krachtige manieren aan om die time-out ook werkelijk te pakken en te doen.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; time-out nemen als ingrediënt voor succes – Jouw route naar een happy life.

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!