Elke vrouw krijgt ermee te maken: de overgang ook wel menopauze genoemd. Voor een groeiende groep vrouwen is dit een pittige fase in hun leven die behoorlijk wat impact kan hebben op hun functioneren. 

Toen ik na onderzoek las dat bij vrouwen de meeste zelfmoorden gepleegd worden tijdens de periode van de overgang en een groep vrouwen stopt met werken omdat het fysiek niet meer gaat, schrok ik hier toch wel van. 

Omdat ik zelf in de overgang zit en merkte dat dit best wel wat met mij doet (maar ook veel vrouwen ontmoet in mijn praktijk die hier behoorlijk last van hebben) ben ik me grondig gaan verdiepen in dit onderwerp. 

In deze podcast deel ik mijn eigen opgedane kennis met jou waardoor jij hopelijk makkelijk door de overgang gaat, als jij of iemand in je omgeving hiermee te maken hebt/heeft. 

Ook leg ik uit dat het soms een liefdevolle keuze is voor jezelf om hier ondersteuning in te zoeken.  

Wat ik zelf heb ervaren en geobserveerd in de 23 jaar dat ik ambitieuze hsp vrouwen begeleid is dat de menopauze ook een ingang is van je ziel om onverwerkt kindtrauma en saboterende patronen extra naar de oppervlakte te brengen. 

De vrouw wordt klaargemaakt voor een nieuwe fase in haar leven. Spiritueel is het ook een tijd van reflectie en een diepere betekenis en afstemming zoeken in je leven. Ik deel mijn tips en kennis met je hoe je hier bewust mee om kunt gaan. 

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: Menopauze: makkelijker door de overgang – Jouw route naar een happy life.

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!