In deze podcast heb ik Annemiek van Helsdingen te gast. Zij is al 25 jaar coach en trainer en de grondlegger van de soul-based coaching methodiek. 

Toen haar burn-out – op 28 jarige leeftijd – na haar zwangerschap veranderde in een slopende auto-immuunziekte, wist ze dat niets haar kon “repareren” –  Ze voelde; ‘ik heb genezing nodig op zielsniveau’. 

Haar gezondheid werd haar grootste helper. Het liet haar onmiskenbaar zien dat haar spirituele aard en haar professionele wereld samen moesten komen. Als priesteres had ze de kracht van energiewerk, het eren van cycli en ceremonie gezien.  

En als coach en coachtrainer had ze tools verzameld die zeer effectief zijn bij het ondersteunen van systemische verandering – verandering die van binnenuit de persoon of groep komt en alle niveaus en onderdelen omvatte die betrokken moesten worden. 

Vanuit deze kennis en ervaring is de soul-based methodiek ontstaan waar we het samen dieper in deze podcast over hebben. Je hoort o.a. wat voor prachtige bijdrage deze methodiek geeft om ‘holding space’ aan elkaar te kunnen geven. 

En als special treat neemt ze ons ook nog even mee in een praktische oefening waarin je de kracht van haar werk kunt ervaren. 

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: soul-based coaching in gesprek met Annemiek van Helsdingen – Jouw route naar een happy life. 

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!