In deze podcast geef ik stem aan en activeer ik in jou je intuïtie. Als jij weer leert luisteren naar je hart en iets groters dan jijzelf het in jou laat overnemen dan ontstaat er innerlijke vrouwelijke leiderschap.

In deze tijd hebben we meer dan ooit vrouwen (maar ook mannen) nodig die weer de vrouwelijke kwaliteiten gaan eren en toepassen. Je bent niet voor niks een man of vrouw. Beide hebben we onze eigen unieke bijdrage aan het leven.

Maar als een vrouw zich als een man gaat gedragen en een man zijn mannelijkheid weggeeft of zonder het vrouwelijke te raadplegen zijn macht inzet dan word het een behoorlijk chaos om ons heen. En is dit niet precies wat we om ons heen zien gebeuren?

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hart gecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren.

Het is een intuïtieve podcast waar ik naast veel kennis, 23 jaar coaching ervaring ook gechannelde informatie zal delen. Meestal zal de Podcast een solo opname zijn maar soms zal ik een collega die me aan het hart is interviewen of een cliënt die veel waarde met jullie kan delen vanuit haar ontwikkelingsachtergrond.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen zijn: Health, Mindset, law of Atrraction en Feminine Leadership.

Ik hoop natuurlijk dat je de Gelinde Hengst Podcast meteen gaat volgen/abonneren op Spotify, youtube of soundcloud want woorden spreken toch sneller en makkelijker door ze rechtstreeks aan jou te vertellen i.p.v. een hele lap tekst op te schrijven.

Verder vind ik het super leuk om feedback van je te ontvangen. Ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen waar jij als vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in mijn podcast gratis in liefde voor jou beantwoorden.

Voor nu wens ik jou veel luister plezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema; Vrouwelijke Leiderschap!

Liefs,
Gelinde

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!