Helaas is er een groeiende groep mensen die last krijgt van depressie of neerslachtige gevoelens. Onze maatschappij is – zeker voor vrouwen – niet echt ingericht om je natuurlijk ritme te kunnen volgen of om – op school al – de begeleiding te krijgen voor wat je als mens van binnenuit echt wilt. 

Voor mij staat een depressie dan ook symbool voor onderdrukte levensenergie. Je leeft met overtuigingen, een zelfbeeld, onbewuste saboterende patronen die je van buitenaf zijn aangeleerd maar die jouw eigen diepste verlangens, talenten en wie je echt bent onderdrukken. 

In deze podcast: ‘Depressie; de diepere uitnodiging’ benoem ik de vele factoren waardoor mogelijk bij jou of iemand in je omgeving depressie of zware neerslachtigheid ontstaat.

Ik hanteer hierin een holistische benadering waarin zowel fysieke, emotionele, sociale en spirituele factoren worden meegenomen. 

Omdat ik de afgelopen 23 jaar als multidisciplinair therapeut al zoveel cliënten heb mogen begeleiden om van hun depressie af te komen, weet ik vrij goed welke aspecten (in het vaak complexe verhaal van cliënten) aangepakt dienen te worden. 

Er is geen ‘one size fits all fix’. Bij depressie vraagt het echt dat je op maat naar iemands leven kijkt om de juiste sleutels te vinden, op te ruimen, te helen of aan te leren om van de depressie of zware negativiteit af te komen. 

Ken je iemand in je omgeving die met depressie kampt of in een negatieve spiraal zit? Deel dan deze podcast met deze persoon. Elke verandering begint met de waarheid onder ogen te gaan zien. Pas dan kan verandering en heling plaatsvinden.  

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: Depressie: de diepere uitnodiging – Jouw route naar een happy life. 

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!