In deze podcast bespreek ik een radicaal andere aanpak (dan je waarschijnlijk gewend bent of om je heen ziet) voor het hebben van een liefdevolle en succesvolle relatie. 

Bij relatieproblemen kunnen alleen werkelijk veranderingen plaatsvinden als je bereid bent naar je eigen aandeel te kijken. 

Veel vrouwen in mijn praktijk kunnen over deze opmerking super gefrustreerd raken. In een relatie zie je vaak dat één persoon met zichzelf aan de slag gaat en daardoor persoonlijk groeit. Dat zijn vaak de vrouwen. De partner blijft maar met zijn zelfde gewoontes doorgaan.Tot grote frustratie en ongenoegen van jou als vrouw. 

Vanuit frustratie, vechten en kritiek zie ik zelden nabijheid ontstaan. Bij kritiek plaats je jezelf eigenlijk boven de ander, in plaats van ernaast en je communiceert als vrouw ook vanuit je mannelijke energie. 

In deze podcast bespreek ik daarom een radicaal andere aanpak als jij WEL een liefdevolle en succesvolle relatie wilt hebben. 

Zodra je de oorzaken gaat begrijpen wat jullie uit elkaar drijft  – en wat jij als vrouw in jezelf kan veranderen of mag gaan innemen – gaat er een totaal andere energie stromen. 

Zelf denk ik dat we weer meer échte mannen en vrouwen nodig hebben. En we mogen ook eerlijk zijn over waar onze eigen onverwerkte stukken zitten en waar we die op elkaar aan het projecteren zijn. 

Het leven is een workshop. Een relatie is een prachtige kans om te groeien en als team een prachtig leven op te bouwen, maar als de relatie met jezelf niet goed is dan kan geen enkele relatie gezond zegevieren. 

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: Relatieproblemen: helend naar binnen – Jouw route naar een happy life. 

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!