Verlatingsangst kan jou enorm in de weg zitten om op een fijne en gezonde manier zowel vriendschappelijke als romantische relaties aan te gaan. Ook als je in een gezonde relatie zit kan je hang naar controle, bezitterigheid en jaloezie ervoor zorgen dat je toch die leuke vriend of vriendin kwijtraakt.  

Meestal ontstaat verlatingsangst al in de vroege kindertijd, maar meerdere afwijzingen gedurende je leven kunnen ook het gevoel van verlatingsangst bij je aanwakkeren. 

Wat ik in mijn praktijk bij cliënten met verlatingsangst ook waarneem is dat ze te snel in relaties kunnen investeren, omdat ze zó graag aardig en geaccepteerd willen worden. Het gevaar is dan dat je de verkeerde mensen in je leven kan gaan toelaten en niet kiest voor wat je werkelijk waard bent. 

Stoei jij of iemand in je omgeving met verlatingsangst? Dan is het zeker waardevol om deze podcast te beluisteren. 

Komen angsten om iemand kwijt te raken, of misschien daarom niemand meer binnen durven toe te laten omhoog in je leven? In deze podcast doen we samen een innerlijke veiligheidsoefening, zodat jij al de 1e  stap naar heling kan gaan zetten.

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: Verlatingsangst: hoe ga je hier anders mee om?- Jouw route naar een happy life. 

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!