Je ziet steeds meer dat relaties sneller eindigen. Wat voor de één een opluchting kan zijn kan voor de ander enorm veel liefdesverdriet geven. 

In mijn praktijk hoor regelmatig dat een cliënte een punt achter haar relatie heeft gezet, omdat ze het gedrag van haar partner niet meer wil. Vervolgens voelt ze wel veel liefdesverdriet. Uit elkaar gaan betekent namelijk niet altijd dat je niet meer van iemand houdt. Soms werkt de dynamiek die is ontstaan in de relatie voor een van de personen gewoon niet meer. 

Ook kan het zijn dat je opmerkt dat je samen niet meer groeit en er te weinig voeding, vernieuwing en uitdaging in de relatie plaatsvindt.  

In deze podcast bespreek ik de spirituele redenen waarom een koppel uit elkaar kan gaan of vrij snel uit verbinding gaat. Ook benoem ik trauma georiënteerde redenen waarom op een gegeven moment iemand de stekker eruit trekt. 

Het belangrijkste wat ik in deze podcast bespreek is waar liefdesverdriet en een relatiebreuk jou toe kan uitnodigen als je bereidt bent om er met andere ogen naar te kijken. 

In elke tegenslag zit een kans tot groei. Een mogelijkheid om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan en concreet te maken wat je echt wilt in jouw leven en in een relatie. 

Het laat je ook zien welke onbewuste saboterende patronen jij mogelijk in jezelf mag aankijken. Liefdesverdriet is een kans tot heling, verwerking, meer worden en de persoon uitpakken die je echt bent. 

Als iemand in je omgeving liefdesverdriet heeft, voel je vrij om deze podcast met deze persoon te delen. Misschien is dit net wat nodig is om verder te komen in het leven. 

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: Liefdesverdriet, een upgrade in zelfliefde aangaan – Jouw route naar een happy life.

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!