Echt elke cliënt die ik in mijn 23 jarige loopbaan als therapeut heb mogen begeleiden had last van te veel bezig zijn met wat anderen van hun vinden. 

Zelf heb ik daar ook mijn eigen innerlijke werk op mogen doen. En kan ik eerlijk zeggen dat het ouder worden en weten wat je waard bent mij daar enorm mee heeft geholpen. 

Als je merkt dat je constant in de overlevingsstand staat, altijd maar hard werkt, steeds met je aandacht bezig bent met wat anderen doen en zeggen… luister dan deze podcast. 😊 

Er is namelijk bijna niks meer ondermijnend dan de hele dag bezig zijn met wat anderen van je vinden. Het kost je je zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfliefde, energie en uiteindelijk je gezondheid. Maar je hebt ook dikke kans om verkeerde partners aan te trekken. 

Hoe komt het dat jij zo geprogrammeerd bent om je steeds op de ander af te stemmen voor je welbevinden? Wat kan je doen om hier anders mee om te gaan? Dat vertel ik in deze podcast – loslaten wat anderen van je vinden. 

Ik rond af met een prayer die jou kan ondersteunen andere woorden tegen jezelf te praten en de ruimte in te gaan nemen die jij verdient. 

Als je steeds de goedkeuring van de ander nodig hebt dan is het voor jou ook lastiger goed je grenzen aan te geven. Zeker als je ambitieus bent, hoger opgeleid en hsp’er, kan het perfectionistische karakter in jou, je eigen behoeften behoorlijk ondersneeuwen. 

Wil je hier meteen transformatie in aanbrengen, zodat je assertiever vanuit zelfvertrouwen en zelfrespect voor jezelf opkomt? Kijk dan even bij mijn online workshop – Ongegeneerd je grenzen aangeven 

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: loslaten wat anderen van je vinden – Jouw route naar een happy life. 

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!