Het conflict tussen Israël en Palestina, de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, de klimaat agenda’s, de stijgende prijzen voor onze basisbehoeftes: waar nodigt al deze chaos ons als mensheid toe uit? 

Het wordt tijd dat we anders met elkaar omgaan. Met andere ogen naar elkaar gaan kijken, maar vooral verantwoordelijkheid leren nemen over waar we zelf met onze volmaakte aandacht een bijdrage aan zijn. 

Op aarde leeft ÉÉN MENSHEID. Ieder mens belichaamt het collectieve bewustzijn. Het Ene drukt zich uit in de diversiteit van vele lichamen/mensen. 

Samen zijn we als de oceaan. De mens zijn de verschillende golfen, maar allemaal bestaan we uit hetzelfde water. 

Het probleem ontstaat als jij je afgescheiden ervaart van de ander. Uit verbinding gaat met je ziel waar we één mensheid zijn. Bewustzijn wat zich uitdrukt in vele lichamen.  

Als de mens alleen naar zijn hoofd luistert (een geprogrammeerde computer door de buitenwereld) zonder de verbinding met zijn hart/ziel en dit onbezielde hoofd gaat gehoorzamen dan is het gevolg: dat er onderdrukkende, vijand georiënteerde en ‘beter en meer zijn dan een ander’ gedragingen, regels en gedachten tevoorschijn komen bij mensen. 

Al eeuwen worden – in naam van het geloof – elkaar de meest gruwelijke dingen aangedaan. Maar wat ik eigenlijk zie is dat geloof misbruikt wordt door een groep ‘machthebbers’ om verdeel-en-heers spelletjes te spelen om hun eigen macht en rijkdom te vergroten. 

Vanuit de behoefte om te overleven wil een grote groep van de mensheid ergens ‘bij horen’.
Maar vanuit die drang om erbij te horen en te voldoen, offeren velen hun eigen gezonde verstand op. Of worden ze onder druk gezet en zelfs bedreigd om hun verstand te vergeten. 

Vrede op aarde nodigt jou en mij uit om je weer te herinneren wie je ten diepste bent.
Dat je het licht, de liefde, de waarheid van je innerlijke weten weer de leiding gaat geven. 

Dat je stopt de ander te zien als anders, minder of beter. Maar ook dat je de leiding pakt om je eigen GELOOF te onderzoeken op zijn essentie, waarheid maar vooral ook jezelf bewust te maken wat je eigenlijk aanhangt. Is dit werkelijk vanuit afstemming op JOUW hart (of doe je maar mee)? Levert het je aanzien en waardering op?  

Zijn jouw gedachten en acties een liefdevolle optillende bijdrage aan jezelf en het leven of gaat het over de rug van iets om iemand anders? 

Deze podcast is niet voor de gevoelige zieltjes, maar voor hen die echt bereidt zijn voorbij programmeringen te kijken en zich willen bevrijden van de chaos die hun steeds weghaalt bij hun ware lichtwezen. 

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: Waar nodigt de chaos in de wereld jou toe uit?  – Jouw route naar een happy life. 

En vergeet niet deze podcast te delen als je deze waardevol vindt. 

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!