Eenzaamheid is een toenemend ‘probleem ’in de samenleving onder alle leeftijden.
Wie heeft zich niet eens eenzaam gevoeld? 

Dan weet je dat dit niet echt een fijn gevoel is. 

Alleen voor sommige mensen is dat gevoel er zo vaak dat het een neerwaartse spiraal in hun leven is geworden.  

De mens wil zich namelijk graag verbinden, zich geliefd voelen en de veiligheid ervaren van ergens bij horen. Maar sommige mensen missen dit gevoel. Het leven is anders gelopen, die relatie is niet gelukt, je ouders konden niet van je houden zoals je bent en je voelt je afgewezen. 

Er zijn zoveel redenen waarom iemand zich eenzaam kan voelen. Daarvoor hoef je echt niet alleen te zijn. In mijn praktijk ontmoet ik ook zoveel vrouwen die zich eenzaam voelen in hun relatie, bij hun familie of vrienden.  

Er zit een diepere uitnodiging, een diepere boodschap waarom die eenzaamheid er steeds is.   

Eenzaamheid kan ALLEEN ontstaan als jij de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt. Als je niet werkelijk van binnenuit leeft.  

Je omgeving kan nooit geven wat jij nodig hebt! 

In deze podcast ontdek je ook het verschil tussen eenzaamheid en dingen zelf moeten doen. Hier is ook vaak veel verwarring over en wordt in de ervaring van je eenzaam voelen vaak op één hoop gegooid. 

Iedereen DOET zijn leven zelf, alleen de één voelt zich wel eenzaam en de ander niet. 

Hoe komt dit en wat is er nodig om hier verandering in aan te brengen?

Ik deel het met veel liefde, geïnspireerd gesproken in deze podcast over eenzaamheid. 

Als je last hebt van je eenzaam voelen dan hoop ik dat je je na het luisteren van deze podcast al een stuk minder eenzaam voelt. 

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: Eenzaamheid – hoe stap je uit dit gevoel?  – Jouw route naar een happy life. 

En vergeet niet deze podcast te delen als je deze waardevol vindt. 

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!