Tijdens deze 4e Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, ga ik in gesprek met Lead marketing strateeg & business coach Wendy Kerssens.

Welk pad heeft zij belopen om nu als mentor, adviseur 6 & 7 figure ondernemers ter zijde te kunnen staan? Wat zijn de ingrediënten die nodig zijn om als vrouw succesvol te ondernemen zonder jezelf te verliezen? Bestaat er een succesformule? En durf je zichtbaar te zijn en volledig vol in te gaan als je er een kwispelende staart van krijgt? Succesvol ondernemen vraagt dat je goed leert dansen en surfen. Wat bedoelen we hiermee? Je hoort het in het gesprek Succesvol ondernemen.

En wil jij nu aan de slag met je persoonlijke groei, je innerlijk werk, met je blokkades en negatieve gedachtes en gewoontes die jou tegenhouden volledig in jouw talent en succes te gaan staan? Maak dan een afspraak voor een gratis online kennismakingesprek voor Happy Mindset Coaching.

Voor nu wens ik jou veel luister plezier en vergeet niet mijn podcast te liken en te volgen als je het waardevol vond. Dank je wel 😊

Liefs,
Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast misssen?
Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!