Een groot cadeau, dat wil ik je deze keer geven. Om je te ondersteunen om opgebouwde negativiteit via gedachten, emoties en energieën (bewust en onbewust) los te laten.

Gedurende de dag maken we van alles mee. In ons leven, maar ook via de tv en social media. Dingen die niet van ons zijn, maar wel via ons scherm op ons netvlies komt en in ons lichaam opgeslagen worden. 

Op een gegeven moment raakt ons lichaam, onze geest en ons energieveld steeds meer vervuilt met opgeslagen, vervormde levensenergie (negativiteit). 

Je handelen en hoe jij je voelt wordt hier vervolgens door bepaald. Als je alles te lang met je meedraagt zonder het op te ruimen, word je ziek. 

Ook in de wereld is er zoveel chaos, verwarring, oorlog, haat en vampirisme.

Als je dit niet opruimt voordat je gaat slapen word je er de volgende dag weer mee wakker en raak je steeds meer verwijderd van je ziel. 

Daarom heb ik voor jou een avondmeditatie opgenomen in deze Gelinde Hengst Podcast – jouw route naar een happy life – die je elke avond voordat je gaat slapen kunt luisteren. 

Als je deze meditatie regelmatig doet ga je absoluut merken dat je lekkerder gaat slapen, opgewekter wakker wordt en met meer energie en afstemming geïnspireerd je dag zult beginnen. 

Normaal zijn mijn meditaties onderdeel van mijn coaching. Maar omdat ik vanuit mijn innerlijke leiding opdracht kreeg deze meditatie vrij aan jullie te geven heb ik haar voor deze podcast opgenomen.

Het universum/spirit nodigt jou uit om je gezuiverde kracht te herpakken en in je licht & liefde te gaan staan. 

Dan zal samen gecreëerd; de aarde een lichtere, fijnere en harmonische plek worden. Waar jij in je licht, hart en liefde vanuit neutraliteit, balans in je eigen leven en de wereld zult manifesteren. 

Hoe meer mensen deze meditatie regelmatig toepassen, hoe groter de helende kracht zal zijn!  

Dus: deel deze avondmeditatie van harte – om de ervaringen van de dag los te laten en je af te stemmen op Liefde & Licht – met iedereen die haar waardevol kan vinden of kan gebruiken. 

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast: Avondmeditatie om de dag los te laten en je af te stemmen op liefde & licht.

En vergeet niet deze podcast te delen als je deze waardevol vindt. 

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!