Wie doet het niet – zich soms vergelijken met de anderen? In enkele gevallen kan dit ook best wel even zinvol zijn. Het kan je namelijk uitdagen om meer uit jezelf te halen als je ziet dat een ander het ook kan. 

Toch, in de meeste gevallen, wordt de mens er vooral ongelukkig door. 

Op de 1e plaats kijken we al met een gekleurde bril naar de ander vanuit onze eigen interpretaties, aannames en projecties.

Op de 2e plaats geef jij je volmaakte focus en aandacht aan de ander en wie is er dan op dat moment met jouw leven bezig? 

Op de 3e plaats, hoe de ander zijn leven inricht, doet of heeft, houdt niet in dat dit pad ook jou gelukkig zal maken. Want jij bent jij! 

We hebben namelijk allemaal onze eigen ervaringen in het leven om op te doen.
We hebben ook allemaal een eigen pad en missie of talent om neer te zetten. 

Dus je vergelijken met de ander is bijna altijd een verspilling van energie en haalt je volledig weg bij jouw kracht, potentie en wat jij hier komt doen. 

In deze podcast over je vergelijken met anderen, neem ik je aan de hand om je aandacht terug te brengen naar jezelf en je uit te dagen meer te gaan kiezen wat jij wilt. 

Als jij merkt dat je vaak ontevreden bent over je leven, vraag jezelf dan eens af hoe dit komt.
Komt dit omdat je jezelf steeds vergelijkt met een ander?

Ik hoop je te prikkelen tot nieuwe keuzes, focus en dankbaarheid. 

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Veel luisterplezier met deze Gelinde Hengst Podcast met als thema: Je vergelijken met anderen – de focus om ongelukkig te zijn – Jouw route naar een happy life.

Vind je deze podcast waardevol? deel haar dan, zodat meer mensen er baat bij hebben.

Liefs,

Gelinde Hengst

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!