Het is december. De feestdagen komen er weer aan. Waar Kerst en Oud & Nieuw voor de één heerlijke dagen zijn, zien anderen hier elk jaar weer tegenop en zijn ze blij als de maand december weer voorbij is. 

Hoe komt het toch dat zoveel mensen tegen deze feestdagen opzien? 

Dit komt omdat tijdens de decembermaand onder een vergrootglas komt of jij wel of niet je grenzen kan aangeven. Maar ook hoeveel je altijd aan de verwachting van je omgeving wilt voldoen i.p.v. te luisteren naar wat JEZELF WILT. 

Veel mensen zitten vol in verwachting tijdens de feestdagen. Ook wordt er tijdens de feestdagen extra aangeraakt als iemand er niet meer is.
Maar ook hoe de familie met elkaar omgaat.
En alle verwachtingen die je naar jezelf toe hebt waar je denkt aan te moeten voldoen. 

Ook zien veel mensen op tegen die standaard vragen zoals:

Hoe gaat het op je werk?
Heb je al een relatie?
Heb je al kinderen? 

Of gewoon de vraag: hoe gaat het met jou? 

Opeens kan daar een druk zijn dat je aan een bepaald maatschappelijk beeld dient te voldoen. Hoe kan je hier anders mee omgaan? 

Waar veel mensen ook tegenaan lopen is (projecties van) onverwerkt pijn. Die bij voorbaat als veel stress kan geven.  

Want hoe ga je om met dwingende ouders? Of dat gevoel dat je nooit voldoet? Of die kritiek zo subtiel onder water? 

Kan er werkelijk een ontmoeting zijn in dit moment? Zonder dat het verleden je weer triggert? 

Ik vertel er meer over in mijn nieuwe Gelinde Hengst Podcast – Feestdagen & kerst – waarom zien zoveel mensen hier tegenop?

Ik geef je praktische tips om hier anders mee om te gaan zodat de feestdagen hopelijk voor jou een invulling krijgen waar JIJ je PRETTIG BIJ VOELT en je in plaats van stress hebben je ontspanning kan gaan ervaren. 

Veel luisterplezier! 

En ken je iemand in je omgeving die altijd moeite heeft met de feestdagen? Voel je vrij om deze podcast te delen! (via Spotify, Youtube, Soundcloud of de link op mijn website) 

Wil je al meteen aan de slag om beter je grenzen aan te geven?

Doe dan mee met mijn gratis online masterclass ‘Ongegeneerd je grenzen aangeven’.

Je kunt je hier aanmelden. 

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Liefs,

Gelinde Hengst 

 

 

 

 

 

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!