Voel jij je vredig van binnen als je oordeelt over de ander?
Blijf jij goed in je vel zitten als je alles wat in de wereld gebeurt aan het veroordelen bent, maar dit eigenlijk gebruikt om je eigen onverwerkte gevoelens daarop te projecteren?

Als ik zo de social media wereld observeer dan zie ik dat een grote groep mensen niet fatsoenlijk naar elkaar kan blijven. In plaats van op de inhoud te reageren gaan mensen elkaar belachelijk maken, omdat ze andere standpunten of een kijkwijze hebben.

De grootste oorlog die er nu plaatsvindt in de wereld is in de hoofden van de mens zelf.

Veel mensen denken het beter te weten voor elkaar. En bemoeien zich eindeloos met problemen van anderen. Maar: door je eigen negativiteit ergens in te stoppen maak je het probleem alleen maar groter.

In een eerdere podcast (nr.15 – Je emoties als je innerlijke kompas) leg ik uit dat alle negatieve emoties die je voelt feedback zijn. Een terugkoppeling dat de bron (je ziel) niet meer met dezelfde ogen als voorheen naar de wereld kijkt.

In deze Gelinde Hengst Podcast – Vrede begint in mij – doorbreek de conflict cyclus – nodig ik jou als luisteraar uit naar een shift in bewustzijn.

Pas als wij als mensen in ons eigen innerlijke licht gaan staan en vanuit ons hart gaan handelen, zullen we optillende inspiratie en interacties krijgen.

Via ons hoofd lossen we problemen niet op. Dit is namelijk de plek waar elk probleem begint.

We mogen weer meer de vrouwelijke energie in elk mens gaan eren en het intuïtieve weten de ruimte geven.

Je ziet in alle landen en geloven waar het vrouwelijke wordt onderdrukt alleen maar chaos, onderdrukking en autoritair gedrag ontstaan.

Vrede begint in mij als ik het vrouwelijke én mannelijke in mij weer in balans kan brengen en het vrouwelijke net 1% meer de leiding geef. Dan zullen de natuurprincipes en zorg voor elkaar weer geëerd worden.

In deze aflevering leg ik ook uit hoe de buitenwereld een reflectie is van je eigen innerlijk wezen.

We gaan samen afronden met een mooie prayer om uit het ‘vijand denken’ te stappen en via een innerlijk proces samen het collectieve bewustzijn te helen en terug in de liefde te zetten.

Veel luisterplezier met deze freestyle podcast!

Liefs,
Gelinde Hengst
www.terravoice.nl

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!