Ieder mens wordt geboren en gaat op een dag dood. De geboorte vieren we, maar om de dood rouwen we. 

Maar waarom rouwen we in onze cultuur om de dood? 

Dit komt door hoe we naar de dood kijken. Hoe we naar de dood kijken bepaalt of we wel of geen angst ervaren. 

Hoe we ons leven leven heeft ook grote invloed op hoe we dood kunnen gaan. 

In deze nieuwe Gelinde Hengst Podcast – omgaan met de dood – nodig ik jou als luisteraar uit om met andere ogen naar de dood te gaan kijken. 

Ik leg uit hoe ik naar de dood kijk. Ik benoem ook wat voor mij de ‘zin’ van het leven is en waarom wij als mens op aarde leven. 

Ik ga dieper in op de kernwoorden: Vrijheid – Vreugde – Groei – en waarom deze voor mij de voorwaarden van een volmaakt leven zijn. 

Ik neem je mee in een bewustzijnsverruimende ervaringsreis waardoor je hopelijk – na het beluisteren van deze podcast – met totaal andere ogen (vanuit je ziel) naar de dood gaat kijken. 

Dan zal hopelijk het verlies van een geliefde of je eigen dood die voor iedereen op een dag voor de deur staat anders ervaren worden. 

Ook spreek ik mijn wens uit, hoe ik zie, voel en weet hoe de dood eigenlijk zou mogen gaan, op aarde.  

Dan zal de decree “De opstanding en het leven” zoals in de bijbel staat, dat Jezus van het kruis opstond, werkelijk in zijn diepere betekenis begrijpelijk zijn. 

Veel plezier met deze optillende podcastaflevering – omgaan met de dood – voorbij angst – vieren van het leven – jouw route naar een happy life. 

Voel je welkom om de podcast met je omgeving te delen! 

Liefs,
Gelinde Hengst

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!