Jaloezie; veel mensen kunnen hier stiekem best wel een beetje last van hebben. 

Je kan je er zelfs voor schamen als dit zo is. Maar eigenlijk hoeft dit echt niet het geval te zijn. 

Want puur vanuit de emotie jaloezie bekeken: het is een communicatie vanuit je ziel om jouw verlangen te gaan leven (zichtbaar te maken). 

Soms zijn we hier niet bewust van. Dan kun je dit weerspiegelt zien via de ander. 

De ander kan je ook stimuleren of op ideeën brengen waar je in je eentje lastig bij zou zijn gekomen: ‘Oh… dat wil ik ook’.  

Toch kan jaloezie ook heel destructief worden. Als we het niet omzetten in actie en de ander verantwoordelijk maken dat jij je nu zo tekort voelt komen. 

In relaties kan jaloezie ook enorm een gelukverbreker zijn als één van de twee heel jaloers is.

Hier zit dan weer angst, gebrek aan vertrouwen en veiligheid onder.

In sommige gevallen, zeker als de man jaloers is, kan dit op geweld uitdraaien omdat er een ongezonde drang naar controle over de ander ontstaat. 

In deze Gelinde Hengst podcast – Jaloezie; leef je verlangen – jouw route naar een happy life – neem ik je mee naar de diepere betekenis van jaloezie en welke lagen in jou allemaal aangeraakt kunnen worden. 

Ik help je hele praktisch vragen aan jezelf te stellen om het verlangen onder de jaloezie zichtbaar te maken. Ook laat ik je ervaren datgeen te WORDEN, zodat je kan aantrekken wat je graag in het leven wil hebben of ontvangen. 

Veel plezier met deze podcastaflevering – jaloezie – LEEF JE VERLANGEN. 

En als je de ander ook het beste gunt (een goede manier is om jaloezie los te laten), deel dan deze podcast in je netwerk zodat zij die het nodig hebben, er profijt van hebben. 

Het samen leven wordt zonder te veel jaloezie een stuk gezelliger 😉 

Liefs,
Gelinde Hengst

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!