Je onzeker voelen is een gevoel die ieder mens wel eens ervaart. 

Meestal, als je ouder wordt en kundiger in bepaalde taken, kan dit groeien naar zelfvertrouwen. 

Toch zijn er heel veel vrouwen die structureel last houden van onzekerheid en in die mate dat het hun carrière, zelfbeeld, moederschap, relatie, zelfvertrouwen, bekwaamheid en plezier in het leven beperkt. 

Sommige vrouwen kunnen obsessief worden met eten, omdat ze het gevoel hebben fysiek te dik, te dun etc. te zijn.

Andere vrouwen hebben last van het gevoel dat anderen het altijd beter kunnen en gaan daardoor altijd op de achtergrond staan. 

Of je bent zo nerveus voor die presentatie, dat je er al nachten wakker van ligt, zo onzeker over jezelf of je het kan. 

De energie van onzekerheid beweegt terug en zorgt dat jij naar de achtergrond verdwijnt van je eigen toneelstuk. In plaats van jezelf uit te pakken zoal je bent, is er een negatieve kijk naar binnen ontstaan die je in de weg staat vrijuit tevreden je EIGEN leven te leven. 

Vanuit de maatschappij is er altijd extra druk naar vrouwen (bemoeizucht). Een vrouw dient tegenwoordig als een soort super woman bijna alles tegelijk te moeten kunnen, maar dient er ook nog goed uit te blijven zien. 

Zelf vind ik het juist heel krachtig en volwassen als je toe kan geven dat je niet overal goed in hoeft te zijn. En dat je bereid bent te kijken of naar wat je nu afwijst in jezelf, werkelijk waar is. 

In deze Gelinde Hengst podcast over onzekerheid leg ik jou de diepere betekenis en uitnodiging van onzekerheid uit. Ook geef ik je een oefening die je zal ondersteunen om dat wat je onzeker maakt, juist te gaan gebruiken om de positieve versie van jou in te nemen. 

Het is ook belangrijk dat onzekerheid er mag zijn, want alles waar je je tegen verzet zal alleen maar groter worden. 

Voor nu wens ik jou veel luisterplezier en ik vind het super fijn als je de podcast deelt in je netwerk, zodat meer vrouwen die stoeien met onzekerheid hier steun uit kunnen halen. 

Liefs,
Gelinde Hengst

********

Mijn missie is om tijdens mijn Gelinde Hengst Podcast – Jouw route naar een happy life, meer vrouwen (en mannen) hartgecentreerd in het leven te laten staan waardoor we samen een mooiere leefwereld kunnen gaan creëren. Dit gebeurt o.a. als iedereen zijn verantwoordelijkheid leert te nemen voor zijn eigen onverwerkte stukken zodat die niet meer in de wereld geprojecteerd hoeven worden.

In deze intuïtieve podcast deel ik naast multidisciplinaire holistische kennis en 23 jaar coaching ervaring ook soms gechannelde informatie.

Verder vind ik het superleuk om feedback van je te ontvangen. Laat me weten wat je van de podcast vond en ik hoor graag welke onderwerpen, problemen of vragen er zijn waar jij als ambitieuze vrouw tegen aanloopt dan kan ik die mogelijk in een volgende podcast voor jou beantwoorden.

Onderwerpen die in ieder geval voorbij gaan komen in de Gelinde Hengst podcast – Jouw route naar een happy life: Health, Mindset, Law of Attraction en Feminine Leadership.

Beluister de podcast hieronder

Wil je geen podcast missen? Abonneer je dan op mijn podcastkanalen!